Loading

Badkamermeubel

Een badkamermeubel, ook wel badmeubel genoemd, is onmisbaar in iedere badkamer. Badkamermeubels zijn er in diverse uitvoeringen. Denk hierbij aan een onderbouwkast met wastafel of waskom, hoge en lage kasten, zijkasten en spiegelkasten. Ze hebben allen 1 ding gemeen. Ze bieden de perfecte ruimte voor het opbergen van toiletartikelen, handdoeken of schoonmaakproducten. Daarnaast is voldoende opbergruimte niet alleen praktisch, het zorgt ook voor een opgeruimde badkamer die ruimer oogt en daardoor rust uitstraalt.

Verkrijgbaar in alle stijlen

De collectie van Jan van Sundert bestaat uit een zeer breed assortiment badkamermeubelen in alle denkbare stijlen, afmetingen en uitvoeringen. Kiest u voor ronde en zachte vormen, of juist minimalistisch en strak? Voor warme materialen zoals hout of liever voor natuursteen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een badkamermeubel creëert u sfeer en benadrukt u de stijl van de badkamer.

Bezoek onze showroom

In onze showroom treft u een uitgebreide collectie badmeubelen van diverse A-merken. Stuk voor stuk eigentijdse uitvoeringen van de mooiste materialen en de beste kwaliteit. Heeft u vragen, wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een 3D ontwerp van uw badkamer laten maken? Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de verkrijgbare badmeubelen en kunnen samen met u uw droombadkamer samenstellen.

Badkamers