Loading

Filter

Actie badkamers bij Jan van Sundert

Jan van Sundert is al meer dan 50 jaar dé badkamerspecialist in omgeving van Etten-Leur. We leveren kwaliteitsbadkamers voor iedere smaak, wens en elk budget. We vinden het belangrijk hoge kwaliteit te leveren, echter vinden we een betaalbare reeks badkamers net zo belangrijk. Vandaar onze actie badkamers.

Voor ieder budget

Al onze badkamers zijn aan te passen naar uw ruimte en uw budget. Wanneer u een mooie badkamer op het oog heeft kunt u dit bij een van onze badkamerspecialisten aangeven. Zij bekijken dan samen met u de mogelijkheden voor uw budget en wensen. Soms is een badkamer boven het budget, maar kunt u een wissel maken in meubilair, wel of geen bad, andere tegels in dezelfde stijl of andere opties de badkamer toch betaalbaar maken. Zo kunnen we een badkamer ontwerpen voor ieder budget! Ook voor kleine badkamers is er veel mogelijk. 

Actie badkamers

Onze actiebadkamers bestaan uit badkamers die wellicht niet meer worden verkocht door de leverancier, badkamers waar we korting op kunnen geven of badkamers die uit ons assortiment verdwijnen. Ook vindt u hier onze nieuwe badkamers die we in de actie hebben.

De badkamer voor u!

Heeft u uw oog laten vallen op een van bovenstaande badkamers? Dan nodigen we u uit deze in onze showroom te komen bekijken. Bent u al overtuigd? Dan kunt u het beste contact met ons opnemen. U kunt dan een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij helpen u verder.

Badkamer montage

U kunt uw badkamer zelf monteren, of wij helpen u aan een ervaren vakman die dit voor u kan doen. We hebben zelf geen badkamermonteurs in dienst. Wel werken we al jaren lang met vakmensen die u verder kunnen helpen. Zij monteren badkamers en hebben hier veel ervaring mee. Vraag uw adviseur naar de mogelijkheden.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden bij Jan van Sundert? Neem gerust contact met ons op of plan direct een afspraak in bij onze showroom.