Loading

Filter

KLEINE BADKAMER

Ook in een kleine badkamer is vaak meer mogelijk dan u denkt. Aan de hand van een aantal slimme oplossingen en ons handige 3D tekenprogramma kunnen onze adviseurs u snel alle mogelijkheden laten zien. Een inloopdouche of zelf een bad in een kleine ruimte? Vaak is dit dus toch mogelijk. Wel blijft het natuurlijk belangrijk dat er genoeg bewegingsvrijheid over blijft en dat de ruimte ook praktisch ingevuld wordt. Onze adviseurs geven hierin graag advies.

KLEINE BADKAMER INSPIRATIE

Op zoek naar inspiratie voor uw kleine badkamer? Bij Jan van Sundert in Etten-Leur vindt u een ruim aantal kleine badkamer opstellingen in de showroom terug. Uiteraard geheel voorzien van de laatste badkamer trends en tegen ieder budget. Daarnaast hebben we een groot aanbod aan badkamer tegels zodat u de ruimte, naast de indeling, ook qua sfeer optimaal kunt laten invullen. Onze ruim 5500m2 grote showroom geeft u dus meer dan voldoende kleine badkamer ideeën.

KLEINE BADKAMER MET BAD

Een kleine badkamer, maar toch graag een bad erin? In de meeste gevallen is dit heel goed mogelijk. Uiteraard is het zo dat er dan elders concessies gedaan dienen te worden. Een inloopdouche en bad samen in een kleine ruimte zijn vaak niet mogelijk. Kies dan voor een wat ruimer bad waarin gedouchte kan worden. Zo heeft het bad een dubbele functie en houdt u vaak nog ruimte over voor ander sanitair zoals een badkamer meubel, wastafel en een handdoekradiator. Toch liever een inloopdouche in plaats van een bad in uw kleine badkamer? Geen probleem. Wij realiseren ook uw kleine badkamer voor u.

HANDIG 3D ONTWERP VOOR UW KLEINE BADKAMER

Om direct te kunnen zien hoe uw droombadkamer eruit komt te zien, werken wij met een 3D tekenprogramma waarbij u direct kunt meekijken op het scherm. Met uw wensen en de tips van de adviseur ontstaat uw kleine badkamer zoals u wilt. 

KLEINE BADKAMER KOPEN?

Wij helpen u graag bij het kopen van uw kleine badkamer. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar. Kom snel langs en laat u inspireren en informeren of maak direct een afspraak bij ons in de showroom te Etten-Leur.