Koopzondag 17 december | Vandaag geopend 09:30 - 21:00

De favoriet van Laura

07-11-2023
Geschreven door: Laura Nobel

Hi! Ik ben Laura en ik ben recentelijk begonnen als marketeer bij Jan van Sundert. Je kan mij vooral op kantoor vinden, waar ik me bezig hou met alles wat bij marketing komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de website die je op dit moment bezoekt, onze social media kanalen die je wellicht volgt, maar ook het ontwikkelen van een magazine, advertenties en reviews behoren tot mijn lijstje met werkzaamheden. Ondanks dat ik veel achter mijn bureau zit, loop ik ook regelmatig in de showroom. En hier heb ik zeker een favoriet gevonden; badkamer Cemento

Warme en luxe sfeer

Wat badkamer Cemento tot mijn favoriet maakt, is het kleurgebruik en de koperen accenten. Dit geeft naar mijn mening een warme en luxe sfeer. Een sfeer waar ik zelf erg van hou en die je in mijn huidige woning ook veelal terug kan vinden. Het luxe komt voor mij naar voren door het gebruik van de marmerlook tegels. Deze vind ik normaal gesproken al snel te druk, maar in combinatie met de rustige betonlook tegels ben ik verkocht.

Vrijstaand bad- en kraan

Een echte blikvanger in deze badkamer vind ik het vrijstaande bad dat ook voorzien is van een vrijstaande badkraan. De ronde vorm van de kraan vind ik persoonlijk erg mooi en dat er nog een losse handdouche bij zit is een grote plus! Bedenk eens hoeveel makkelijker het is om een bad schoon te maken met een losse handdouche. Want helaas, aan schoonmaken ontkomen we niet, maar het is wel prettig als we dit eenvoudiger kunnen maken.  

Daarnaast maakt de handdouche het makkelijker om je haar te wassen en zelf denk ik ook meteen aan mijn hond Ollie. Hij is gek op lange boswandelingen. Ik hoef het woord ‘wandelen’ maar te noemen en hij zit al bij de deur. Echter komt hij hier niet altijd even schoon van terug. Met behulp van een handdouche is hij zo weer schoon en kan hij vervolgens bijkomen in zijn mandje. (Kleine tip! Niet elk type bad is even geschikt voor hondennageltjes, dus let op voor krassen.)  

Speelse spiegels

Iets waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen zijn twee verschillende spiegels boven de wastafel. Gewoonlijk hou ik van een strak interieur en zou mijn voorkeur altijd uitgaan naar één grote spiegel. Echter bewijst badkamer Cemento dat je dingen soms in het echt moet zien om een mening te kunnen vormen. De speelse spiegels vind ik hier namelijk ontzettend leuk! 

Naast de spiegels verdienen de natuurstenen waskommen ook een moment van aandacht. Deze kleuren door de bruine en grijze tinten in het gesteente prachtig bij het eiken meubel en de marmerlook tegels in de douche en het toilet. Het leuke aan een natuurstenen waskom vind ik dat deze allemaal uniek zijn, geen enkele waskom is 100% identiek aan elkaar. 

Samenvatting

Als ik nog één tip mocht geven, dan is het om badkamer Cemento in het echt te bewonderen. Hoewel foto's een goed beeld kunnen geven, gaat er niks boven de materialen zelf voelen en alles met eigen ogen kunnen zien. 

  • De favoriet van: Laura, marketeer bij Jan van Sundert
  • Product: Badkamer Cemento, locatie 40 in de showroom
  • Tegels: Marmerlook en betonlook
  • Bevat: Een dubbele wastafel, inloopdouche, toilet en een vrijstaand bad
  • Bezichtigen: Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs