Loading
keyboard_backspaceTerug naar het blog

Saunabouw voor complete badkamers

Aan het einde van een lange dag is het nemen van een douche of bad een uitstekende manier om even te ontspannen. Het warme water spoelt als het ware de stress van u af. Daarnaast maakt de warmte u heerlijk loom, waardoor u snel in slaap valt. Wanneer u op zoek bent naar nog meer luxe in de badkamer, dan zijn er diverse oplossingen.

Complete badkamers

Wat dacht u van een whirlpool bad? Het nemen van een bad was niet eerder zo relaxed! Bubbelbaden zijn in zeer veel soorten en uitvoeringen verkrijgbaar. Ieder bubbelbad is voorzien van jets waar water of lucht doorheen wordt gepompt. Dit zorgt voor een heerlijke massage. Het aantal jets verschilt per bubbelbad. De sterkte van de massage kunt u dus geheel zelf bepalen. Daarnaast kunt u kiezen voor een uitvoering met verlichting en kiezen voor een bad met of zonder hoofdsteun. Er zijn zelfs Whirlpool baden verkrijgbaar voor meerdere personen.

Saunabouw

Wie geniet er niet van een sauna? Het is een zeer prettige en gezonde manier van ontspannen. Een sauna of infrarood cabine heeft zo’n positief effect op ons lijf, dat het de doorbloeding stimuleert en stijve en pijnlijke gewrichten soepeler maakt. Het heeft dus niet alleen een ontspannende werking, maar kan ook vervelende lichamelijke klachten verminderen. Daarnaast is de warmte van een sauna of infrarood cabine vooral in de winter zeer aangenaam. Om van de positieve effecten te kunnen profiteren, is het noodzakelijk een Spa o.i.d. te bezoeken. Hier heeft u niet altijd tijd voor. Dus hoe geweldig zou het zijn om over uw eigen sauna te beschikken? Door te kiezen voor saunabouw kunt u uw eigen droomsauna geheel op maat laten maken. Een specialist komt hiervoor bij u langs om de ruimte op te meten. Omdat saunabouw maatwerk is, kan werkelijk iedere uitvoering en afmeting gerealiseerd worden. Schuine wanden en vreemde hoeken vormen dus geen enkel probleem. Van eenpersoons tot supergrote sauna. Alles is mogelijk.

Kortom badkamers voorzien van bubbelbad en sauna zijn pas echt complete badkamers. Uw eigen wellness ruimte binnen handbereik en op ieder moment van de dag beschikbaar! Relaxen in alle privacy, wie wil dat nu niet?