Loading

Garantie

Op alle apparatuur die we leveren zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie. U kunt gebruik maken van de garantie door contact op te nemen met de leverancier van uw apparatuur i.c.m. uw aankoopbon. Soms heeft u recht op aanvullende garantie of loopt u tegen problemen aan. Lees daarover hieronder meer!

Heb ik recht op aanvullende garantie?

Soms krijft u van de leverancier gratis aanvullende garantie. Het is dan in de meeste gevallen zo dat u uw product binnen een maand moet registreren bij de leverancier. Is de termijn voorbij? Dan kunnen wij hier helaas niets aan doen. Heeft u garantie bij gekocht? Dan hoeft u hier meestal niets voor te doen. Zeker weten? Neem dan contact op met uw verkoopadviseur.

Er is iets kapot, wat nu?

Wanneer u last krijgt van een defect of storing adviseren we u contact op te nemen met uw leverancier. Denk bijvoorbeeld aan Bosch, Siemens, Etna, etc. De contactgegevens van deze leveranciers kunt u hier vinden. De leverancier kan vervolgens afspraken met u maken om het probleem op te lossen.

Kan Jan van Sundert ook iets voor mij doen?

Uiteraard kunnen we namens u contact opnemen met de leverancier. De ervaring leert helaas dat wij als bedrijf minder snel geholpen worden dan u dat wordt als consument. Mocht u er toch niet aan uit komen dan vragen we u dit formulier in te vullen en foto's bij te sluiten. We helpen u dan zo snel mogelijk.

 

CBW erkend

De firma Jan van Sundert bestaat al ruim 45 jaar waarin inmiddels de 3e generatie aan het roer staat.

Jan van Sundert is CBW erkend zodat u als consument koopt met extra zekerheid. Een aanbetaling vragen wij nimmer. Goede afspraken maak je immers met goede vrienden zegt een oud spreekwoord. Daarom vinden wij het vragen van een aanbetaling overbodig.

Kopen bij een CBW erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen bij een aankoop. In deze algemene voorwaarden staan bijvoorbeeld regels over (aan)betalen, annulering, levertijd, vervoer en garantie.

Op online aankopen via onze website zijn aanvullende voorwaarden van toepassing.

Bij Jan van Sundert doen we niet zo moeilijk over garanties, de producten moeten gewoon goed zijn!