Loading

Get In Touch

Dit jaar bestaan we alweer 51 jaar! Al sinds 1969 is Jan van Sundert niet meer weg te denken uit de regio West-Brabant. Gevestigd in Etten-Leur waar opa en oma Van Sundert het fundament legden voor een gezond familiebedrijf. Inmiddels werken er meer dan vijftig medewerkers, zijn er meerdere generaties werkzaam binnen het bedrijf én is de showroom met 5500m2 uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. Hier zijn we trots op! Neem eens een kijkje in ons jubileum magazine of kom gezellig langs in de winkel.

Waarom Jan van Sundert?
Dankzij onze jarenlange ervaring op gebied van badkamerskeukenstegels en sauna's kunnen we je goed en deskundig adviseren. We vinden het belangrijk kwalitatief hoogstaande producten te leveren en houden van transparantie en duidelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld in een adviesgesprek altijd meekijken met onze adviseur en word je niet achteraf verrast met extra kosten. Ook werken we met een netto prijs, what you see is what you get. Voor die prijs leveren we kwaliteit en service. Je kunt ons altijd bereiken, ook na plaatsing. Heb je een vraag over het onderhoud van onze producten? Ook dan adviseren we je graag.

Inspiratie opdoen
Bij Jan van Sundert hebben we de grootste showroom van de Benelux op gebied van keukens, badkamers en tegels. Hierdoor valt er veel te zien en hebben we de nieuwste trends altijd binnen staan. We vinden het belangrijk je een goed beeld te geven van alle opties en mogelijkheden zodat je een goed afgewogen keuze kunt maken. Onze adviseurs staan uiteraard voor je klaar om je te helpen kiezen in opstellingen, materiaal en andere vragen. Heb je nog geen tijd gehad ons te bezoeken? Dan kun je altijd een kijkje nemen op onze social media kanalen voor een lading digitale wooninspiratie.

Een echt familiebedrijf
Toen 50 jaar geleden het bedrijf werd begonnen hadden we niet kunnen dromen dat het bedrijf zou uitgroeien tot waar we nu staan. We maken mee dat we gezinnen meerdere keren mogen voorzien van een nieuwe keuken en/of badkamer en we zijn vereerd dat vertrouwen te mogen ontvangen. We streven naar 100% klanttevredenheid vanaf dag 1 en zijn ontzettend trots op onze zaak.

5500m2 vol winkelplezier!

De grootste showroom van de Benelux. 

Al sinds 1969 zijn we een begrip in West-Brabant. Jan van Sundert is een familliebedrijf en inmiddels heeft de derde generatie van Sundert de leiding in het bedrijf over genomen.  

Al sinds 1969 zijn we een begrip