Loading

Kronos tegels bij Jan van Sundert

Al meer dan 50 jaar verkopen we tegelvloeren en wandtegels. We kopen onze tegelcollectie direct bij de fabrikant in. Hierdoor vallen tussenschakels weg en kunnen we u bestelling snel en goed verwerken. Een van de fabrikanten waarbij we inkopen is Kronos. Kronos levert keramische tegels vanuit Italië.

Over Kronos

Al 40 jaar levert Kronos keramische tegels wereldwijd. De tegels van Kronos zijn geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Met een architectonische inslag ontwerpt Kronos regelmatig prachtige nieuwe tegelcollecties. Regelmatig brengt Kronos nieuwe tegelcollecties uit. Hier zie je een greep uit het assortiment. Alle Kronos tegels kunnen we leveren, dus mis je een tegel in de showroom? Laat het ons weten.

 

Metallique

Dit is een moderne en minimalistische collectie. Van tegels in één kleur tot moderne printjes.. alles zit erin! Dankzij het neutrale kleurpallet van onder andere bruin, grijs, zwart, goud en antraciet zien de tegels er exclusief uit.

metallique kronos tegels

 

Le Reverse

Een prachtige collectie tegels vol verschillende structuren. In deze Kronos tegel collectie wordt gespeeld met tegels met verschillende dieptes voor en speels en natuurlijk effect op de wand. De volledige collectie bestaat uit natuurlijke en neutrale tinten.

Kronos tegels le reverse

 

Fabrique

Over structuren gesproken: de fabrique collectie zit er vol mee! Wederom een collectie met natuurlijke tinten. Wat minder natuurlijk is zijn de patronen die je kunt terugvinden op de tegels. Hierdoor kun je tegels met print uitzoeken zonder een drukke wand te krijgen.

Fabrique tegels kronos Jan van Sundert

 

Les Bois

Een collectie met houtlook tegels mag natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Het voordeel van deze tegels is dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ook zijn de tegels waterbestendig en dus heel geschikt voor de badkamer en keuken.

le bois kronos tegels Jan van Sundert

 

Talco

De talco tegel collectie bestaat uit lichte tegels in verschillende formaten. Perfect voor in kleinere ruimtes waar je beperkt ligt hebt. De tegels weerkaatsen het licht voor een optimaal effect in de ruimte.

Talco tegels Jan van Sundert Kronos

 

Rocks

Ben je helemaal weg van robuust en grijs? Bekijk dan zeker deze tegel collectie!

rocks kronos jan van sundert

 

Carriere du kronos

Deze collectie tegels combineert steen en beton in modern design. Veel tegels hebben een vintage look en zijn tijdloos en onderhoudsvriendelijk.

Carriere du kronos tegels jan van sundert

 

Prima Materia

Ook deze serie is gebaseerd op betonlook. Het bijzondere aan deze tegel collectie is dat er wordt gewerkt met verschillende structuren én vormen. Je kunt in deze collectie terecht voor onder andere hexagontegels. Het doel van de collectie was om 3D toe te voegen aan de tegels en dat is gelukt.

tegels prima materia jan van sundert

 

Wood Side

Deze collectie tegels van Kronos is geproduceerd vanuit het oogpunt dat je buiten naar binnen wilt halen. Een prachtige collectie keramisch parket met houtlook is het resultaat.

wood side Jan van Sundert

 

Blau Tech

Deze tegels staan voor simpliciteit en oog voor detail met twee verschillende kleuren die goed bij elkaar passen: grijs en donker. Daarnaast zijn er drie verschillende finishes: naturel, smooth en mat smooth. Daarnaast zijn er ook nog verschillende randen. Een mooie collectie dus!

Blautech tegels Jan van Sundert

 

Trellis

Geometrische vormen maken de basis van deze collectie. Opvallende patronen met rechte lijnen zie je dus veel terug. Hout en beton wisselen elkaar af in deze reeks vol neutrale kleuren en bijzondere vormen tegels.

Trellis Kronos Jan van Sundert

Ben je benieuwd geworden naar alle Kronos tegels? Kom dan snel eens langs in onze showroom of vraag je adviseur naar de mogelijkheden.

 
Of bekijk hier meer informatie over Kronos tegels.