Loading

Filter

Portugese tegels bij Jan van Sundert

Zoekt u naar leuke tegels met (subtiel) patroon? Denk dan eens na over Portugese tegels. Portugese tegels zijn vierkante tegels. De tegels staan bekend om felle kleuren met contrasterende patronen. Tegenwoordig zijn ze er ook in subtielere varianten.

Portugese tegels in verschillende soorten

De Portugese tegels zijn leverbaar in verschillende soorten. Zo hebben we bijvoorbeeld een grijze reeks uitgerust mét grijze patronen. Deze subtiele kleurverschillen maken dat de tegels rustig ogen. Je hebt bijvoorbeeld ook reeksen met witte achtergronden en grijze patronen. Ook al bevinden deze tegels zich in dezelfde kleuren, toch zijn de tegels heel verschillend.

Het leuke van Portugese tegels

Er wordt regelmatig gekozen voor Portugese tegels vanwege het zomerse effect dat de tegels meenemen. De patronen en kleuren doen veelal denken aan mediterrane gebieden. Daar komen de tegels dan ook vandaan.

Portugese tegels plaatsen

De Portugese tegels staan erg leuk op de achterwand van de keuken of in de badkamer, bijvoorbeeld bij de douche. De tegels worden op dezelfde manier geplaatst als de andere tegels. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden op gebied van plaatsing binnen uw ruimte.

Benieuwd naar de Portugese tegels in uw badkamer of keuken?

Bent u ook zo enthousiast over de Portugese tegels? Kom dan vooral eens langs bij ons in de showroom. Daar vindt u 5500m2 aan tegelinspiratie. Daarnaast zijn er vele Portugese tegels opgesteld in onze vele badkamers en keukens. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en stijlen.