Loading

Filter

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Steenstrips bij Jan van Sundert

Steenstrips hebben een norm marktaandeel veroverd binnen de tegelbranche. We snappen wel dat de steenstrips zo populair geworden zijn! De steenstrips geven een industriële look aan de ruimte. Steenstrips worden gebruikt in woonkamers, keukens, de hal, badkamers en slaapkamers.

Steenstrips plaatsen

Steenstrips worden aangeleverd in platen. De platen zijn te vergelijken met een tegel én worden op dezelfde manier gezet. Eerst wordt de muur geëgaliseerd. Vervolgend wordt lijm aangebracht op de wand. Hierna worden de tegels geplaatst en afgewassen. Het afwassen van de tegels is iets lastiger als bij reguliere tegels omdat de steenstrips veel reliëf hebben.

Steenstrips in de badkamer

We zien steeds vaker dat steenstrips worden geplaatst in de badkamer. Dit geeft een gaaf effect in de badkamer. Door de steenstrips te combineren met een vrijstaand bad en een houten badkamermeubel ontstaat er een industriële en ruimtelijke stijl. Bekijk alle badkamers voor meer inspiratie. Let er wel op dat kalk vormt tussen de stenen in de steenstrips.

Steenstrips in de keuken

We adviseren de steenstrips niet te plaatsen op de achterwand van de keuken. Dat heeft ermee te maken dat de steenstrips lastig schoon te maken zijn. Tijdens het koken spettert er nog wel eens vet, jus of ander voedsel op de achterwand. Je wil voorkomen dat dit ergens tussen gaat zitten waarna je er niet meer bij kan. Wel kun je steenstrips kwijt op de muren waar geen kookplaat aan grenst, of bijvoorbeeld bij de eettafel.

Benieuwd naar de mogelijkheden op gebied van steenstrips?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op gebied van steenstrips voor bij u thuis? Kom eens bij ons langs! In onze showroom kunt u terecht voor 5500m2 aan tegelinspiratie. Zo hebben we altijd een tegel die past binnen uw wensen en budget. Onze tegelspecialisten staan klaar om u verder te helpen.