Loading

Filter

Vloertegel acties bij Jan van Sundert

Welkom bij Jan van Sundert. Al meer dan 50 jaar zijn we een begrip in Etten-Leur en omstreken. Men kent ons vooral van de badkamers, keukens en tegels. Al onze tegels zijn keramische tegels. Deze tegels zijn een duurzame keuze. Ze worden onder hoge druk geperst en bestaan voornamelijk uit water en zand. De toplaag van de tegel bepaalt hoe de tegel eruit komt te zien. Je kunt keramische tegels een design geven.

De mogelijkheden

Keramische tegels zijn er in verschillende soorten en maten. Eigenlijk is in vorm alles mogelijk. Doordat de tegel een design kan worden meegegeven in het maakproces is de tegel leverbaar in vele verschillende looks. Zo hebben we keramische tegels onder andere in betonlook, houtlook en marmerlook. De tegels zijn niet van echt te onderscheiden!

Direct inkopen bij de fabrikant

We kopen onze tegels direct in bij onze Italiaanse fabrikanten. Zij hebben tientallen jaren ervaring in het fabriceren van keramische tegels. Doordat we onze producten direct bij de fabrikant kopen kunnen we de tegels voor een scherpe prijs aanbieden.

Actie vloertegels

Op deze pagina vind je onze actie vloertegels. Deze tegels mogen voor een zacht prijsje weg. Vaak heeft het ermee te maken dat we een overschot hebben, of dat de fabrikant de tegel uit de collectie haalt. Er is dus niets mis met de tegels. U kunt deze kwaliteitstegels met een gerust hart kopen.

Vloertegels op de wand

Wist u dat onze vloertegels ook op de wand geplaatst kunnen worden? Het heeft alles te maken met de slijtvastheid van de tegels. Omdat vloertegels gemaakt zijn om intensief belopen te worden kun je de tegels met een gerust hart op de wand plaatsen.

Meer weten over onze actie tegels?

Wilt u meer informatie over onze tegels en de mogelijkheden voor bij u in huis of bijvoorbeeld kantoor? Geen probleem! Onze tegelspecialisten helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op of plan een afspraak.