Loading

Kom werken bij Jan van Sundert als

(Junior) Online Marketeer | Parttime

Inmiddels bestaat ons bedrijf meer dan 50 jaar, al sinds 1969 zijn wij niet meer weg te denken uit de regio West-Brabant. Gevestigd in Etten-Leur waar opa en oma Van Sundert het fundament legden voor een gezond familiebedrijf. Inmiddels werken er meer dan vijftig medewerkers, zijn er meerdere generaties werkzaam binnen het bedrijf én is de showroom met 5500m2 uitgegroeid tot de grootste van de Benelux.

Met een team van 55 enthousiaste mensen leveren wij in Etten-Leur en ver daarbuiten prachtige keukens, badkamers, tegelvloeren en sauna’s. Deze succesvolle formule, die al meer dan 50 jaar bestaat willen we graag op een professionele en creatieve manier online presenteren en daarom zijn wij op zoek naar een uitbreiding op ons marketing team.  

Dus, heb jij gevoel voor online marketing en een vlotte pen? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waarin je jouw kennis in praktijk kunt brengen?

Tof! Dan zijn we op zoek naar jou.

Als (junior) online marketeer ben je een ster in het maken van perfecte content voor op onze social media platformen. Je creëert pakkende teksten met bijpassend beeldmateriaal vanuit een door jou gemaakte contentkalender. Je weet ook jouw weg rondom social advertising en bouwt mee aan toffe campagnes en stuurt bij waar nodig.

Naast social media, ondersteun je je collega(s) met het creëren van andere online content. Uiteraard is alle content die je maakt, SEO-proof. Je bent hands-on, een aanpakker en neemt initiatief om zelf beeldmateriaal te fotograferen, op te nemen of te coördineren. Daarnaast gebruik je marketing tools om de impact van content te analyseren.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Samen met jouw marketing collega begin je de dag met het verwerken van je e-mail en een start-up bespreking. Onder genot van een kopje koffie of thee bespreek je de werkzaamheden voor die week. Na de bespreking ga je aan de slag met de social media contentkalender om nieuwe socials in te plannen voor de komende weken. Hierna begin je met het schrijven van een blog voor op de website. Je hebt vorige week onderzoek gedaan naar een trending onderwerp bij onze doelgroep en schrijft hier over. Je verzamelt ook relevant beeldmateriaal of ontwerpt deze zelf. Je bent druk aan het schrijven en voordat je het weet is het tijd voor lunch. In de kantine eet je gezellig samen met andere collega’s van verschillende afdelingen. Na het eten beslis je om nog even een rondje buiten te wandelen. Oh nee, het regent. Dan een potje tafeltennis met je collega en even bijkletsen. Na de lunch check je nog even je e-mail en ga je even verder met het artikel. De blog is zo goed als af en je wilt deze nog even laten nakijken. Morgen pak je het weer verder op. Vervolgens ga je aan de slag met het opnemen van videobeelden voor een Instagram Reel van een nieuwe showroom opstelling en bewerkt de beelden. Aan het einde van de dag kun je een heleboel taken afvinken. Je sluit af en gaat met een goed gevoel naar huis. Morgen weer een dag om je marketing talenten toe te passen!

Wij verwachten van jou:

 • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau op het gebied van marketing/communicatie;
 • Je hebt een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met het gebruik van marketing tools zoals Facebook Business Manager, Google Analytics en SEO-tools.
 • Je hebt een positieve instelling;
 • Je hebt affiniteit met onze branche;
 • Kennis/ervaring met bewerkingsprogramma's van Adobe CC is een pre.

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Uitdagend werk in een informele en collegiale werksfeer;
 • Een passend salaris, vastgesteld op jouw kennis en ervaring;
 • Interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interne opleidingen, pensioenregelingen en korting op onze producten;
 • Gezellige bedrijfsfeestjes/uitjes (wanneer het weer mag 😉);
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheden;
 • Maar vooral: een leuke tijd binnen een cultuur waarin iedereen even belangrijk is en we elkaar aanvullen.
vacature content marketeer

Word jij enthousiast van bovenstaande functie en herken je jezelf in het genoemde profiel?

Solliciteer via onderstaande formulier, per mail via werken@janvansundert.nl of via Whatsapp (0765048806). Vergeet niet je CV toe te voegen en een korte motivatie te schrijven.

Misschien drinken we snel een bak koffie om jouw toekomst te bespreken. 


JAN VAN SUNDERT
AFDELING PERSONEELSZAKEN
LOKKERDREEF 10 4879 ND ETTEN-LEUR (JE VINDT ONS TUSSEN ROOSENDAAL EN BREDA)
Beeld
Upload hier jouw CV! Het is mogelijk om een document van maximaal 10 Mb mee te sturen. Bestandsformaten die zijn toegestaan: jpg, png, gif, en pdf.