Loading
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vloertegels kopen?

Dat doet u bij Jan van Sundert - uw tegelspecialist!

Het vinden van vloertegels passend bij uw wensen, smaak en budget, kan een lastige opgave zijn. Een tegelvloer plaatsen met kwalitatieve vloertegels is een uiterst duurzame keuze. Wist je dat een tegel vaak wel tot 20 jaar meegaat? Vloertegels worden vooral vervangen omdat men ze niet meer zo mooi vindt, niet om slijtage. Een tegelvloer lijkt dus een hele investering, maar je kunt er tot meer dan twee keer zolang mee doen!

Het leggen van vloertegels heeft vele voordelen. Tegels zijn duurzame producten die gemakkelijk 20 tot 30 jaar meegaan. Daarnaast zijn vloertegels enorm onderhoudsvriendelijk. Ook zijn de tegels waterbestendig, ideaal dus voor in de keuken, badkamer of bijkeuken. Dankzij de verschillende designs zijn tegels in de woonkamer weer steeds populairder.

Al onze vloertegels zijn keramische tegels. Keramische tegels worden gemaakt van een mengsel van klei en water. Dit mengsel wordt onder hoge druk samen geperst. Doordat de tegels geperst worden is het mogelijk een design mee te geven aan de tegel. Ook zijn de vloertegels minder kwetsbaar dan bijvoorbeeld natuurstenen tegels.

Vloertegels zijn – afhankelijk van de tegel grootte – te leggen in verschillende patronen. Zo zien we dat de visgraat legging van vloertegels enorm aan populariteit wint. Het is een echte trend. Houtlook tegels hebben vaak een vorm die gelijk is aan het formaat van parket. Hierdoor zijn ze niet van echt hout parket te onderscheiden.

Vandaag de dag zijn er onder andere vloertegels in houtlook, betonlook, marmerlook... je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Bij Jan van Sundert kopen we onze tegels direct in bij de fabrikant. Dat maakt dat we niet te maken hebben met tussenpersonen én dat we direct contact hebben met de fabrikant. Heeft u dus speciale wensen op gebied van vloertegels, laat het ons vooral weten!

De juiste vloertegel

Vloertegels zijn er in veel formaten. Kies je voor een grote tegel? Dan lijkt de ruimte over het algemeen groter. Hoe groter de tegel, hoe groter de ruimte lijkt is zo ongeveer de regel. Je hebt tegels in vierkant, rechthoek maar ook rond, hexagon en driehoekig is mogelijk.

De mogelijkheden van vloertegels

De verschillende soorten tegels zijn ondertussen ontelbaar. Je hebt tegels in natuurlijke en in felle kleuren, met of zonder structuur, mat of glanzend, met rechte of afgeronde hoeken. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan keramische tegels met houtlook of juist betonlook. Onze keramische tegels zijn te krijgen in allerlei prints en design, en niet van echt te onderscheiden.

Grote assortiment vloertegels bij Jan van Sundert

Bij Jan van Sundert hebben we 5500m2 aan badkamer-, keuken- en tegelinspiratie. Verspreid over onze grote showroom liggen honderden tegelsoorten. Zowel op de vloer als in displays kun je de verschillende tegels bekijken.

Onze tegeladviseurs staan voor je klaar

Met meer dan 50 jaar ervaring op gebied van vloertegels zijn we dé expert uit de regio. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van tegels. Ook kennen zij onze keramische tegels  als geen ander. Zo helpen zij u te kiezen voor iets wat echt bij u past.

Meer informatie over onze vloertegels

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op gebied van vloertegels? Dan bent u meer dan welkom. U kunt gerust inspiratie komen opdoen in onze showroom, of maak een afspraak met een van onze specialisten voor een persoonlijk advies.