Loading

Wij blijven u inspireren en adviseren.

EEN ADVIESGESPREK OP AFSTAND VOOR EEN KEUKEN, BADKAMER, TEGELVLOER OF SAUNA VANUIT HUIS? DAT KAN!

online adviesgesprek jan van sundert - badkamers, keukens, tegels, saunas

Kies uit de volgende mogelijkheden:

1. Digitale afspraak

Jammer dat we u niet in onze showroom kunnen verwelkomen, gelukkig kunnen we u met de technieken van tegenwoordig online ook heel goed helpen. Wist u dat u online door onze showroom kunt lopen via onze virtuele tour. Bekijk hier onze digitale showroom en laat u verrassen.

Videobellen heeft onze voorkeur tijdens uw afspraak. (Telefonisch of per e-mail is ook mogelijk maar voor optimale service en advies is videobellen de beste optie.)

Niet bekend met videobellen? Geen probleem. Wij helpen u graag met het instellen zodat het gesprek soepel kan verlopen. 

Afspraak maken

 • Vul ons afspraakformulier in.
 • Wij bellen u terug om uw afspraak te bevestigen.

Voorbereiding

 • In de tussentijd kunt u zich voorbereiden op uw afspraak door uw wensen, ideeën en eventueel moodboard te delen met ons. Voor meer inspiratie bezoek onze Pinterest pagina, bekijk onze digitale showroom en kijk verder op onze website voor alle keukens, badkamers, saunas en tegels.
 • Zorg dat u maten en/of foto’s beschikbaar heeft van de huidige situatie zodat u deze met de adviseur kunt delen.

Het gesprek

 • Indien u videobelt, zorg voor een goede internetverbinding en een werkende laptop, PC, tablet of eventueel smartphone.
 • Uw adviseur stuurt u een link per mail zodat u contact met ons systeem kunt maken.
 • Tijdens de digitale afspraak kunt u samen met onze adviseur uw keuken, badkamer, sauna of tegelvloer samenstellen en neemt onze adviseur u (digitaal) mee door onze showroom.
 • Afhankelijk van het ontwerp kan er aanvullend een prijs worden gegeven.
 • Twijfelt u nog over bepaalde keuzes / kleuren of andere zaken dan kan het handig zijn dat de adviseur bij u langs komt. Men neemt dan stalen mee van de gekozen materialen.

2. Advies bij u thuis

We komen graag bij u langs, voorafgaand maken we een digitale afspraak waarin we al een groot deel van de wensen, ideeën en mogelijkheden bespreken. De adviseur komt daarna bij u langs en houdt rekening met de huidige maatregelen door veilig afstand te houden, een mondkapje te dragen en goed de handen te ontsmetten. Dit wordt natuurlijk ook van u verwacht. Tijdens een thuisbezoek helpt de adviseur u verder en wordt het ontwerp van uw keuken, badkamer, sauna of tegelvloer nogmaals samen doorgenomen. Indien gewenst worden er stalen / voorbeelden meegenomen van verschillende materialen om de keuzes voor u gemakkelijker te maken.

3. Advies in onze showroom

Vanaf 3 maart is het mogelijk om u op afspraak in onze showroom te ontvangen. Door de versoepelde corona maatregelen kunnen wij echter slechts 2 klanten tegelijk in onze showroom toelaten. Daarom kan het zijn dat wij uw aanvraag hiervoor niet direct kunnen toestaan. Wij doen ons best om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Mocht u een afspraak in onze showroom wensen is het handig als u zelf alvast wat voorbereidingen hebt gedaan zoals het volgende in kaart brengen: stijlen, afmetingen en de gewenste termijn van werkzaamheden/levering.

Om een afspraak te maken:

 • Vul ons afspraakformulier in.
 • Wij bellen u terug om uw afspraak te bevestigen.
 • Wij kijken er naar uit om u in onze showroom te verwelkomen.

Maak hier een afspraak

We bellen u terug.