Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Badkamers

De badkamers bij Jan van Sundert zijn allen uniek, aan te passen naar eigen wens en compleet. Een badkamer kopen doe je dan ook bij Jan van Sundert. Ga je renoveren, verbouwen of een nieuwbouwhuis bouwen? Geen probleem. Wij helpen je graag verder. Ons familiebedrijf levert inmiddels al meer dan 50 jaar complete badkamers en heeft dus ruime ervaring binnen de sanitair branche.

Kies een categorie
Sorteren op
Pagina

Ook voor losse onderdelen zoals kranen, badkamermeubelen, inloopdouches en ligbaden ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn dé badkamerspecialist van de regio. Daarnaast kun je bij Jan van Sundert terecht voor maatwerk sauna’s, al dan niet geplaatst in jouw badkamer. Door de jaren heen hebben we verschillende badkamers met sauna opgeleverd. Bekijk hier een aantal badkamers van tevreden klanten!

Ruim 100 complete badkamers opgesteld

In onze 5500m² grote showroom vind je ruim 100 badkamers terug. Op onze badkamerafdeling laten we alle denkbare mogelijkheden zien. Van kleine badkamers en design badkamers tot complete badkamer opstellingen. Alle badkamers zijn verschillend in stijl, afmeting en prijs. Er zit dus altijd iets tussen. Naast al het gepresenteerde sanitair in de showroom kunnen we nog veel meer leveren. Daarnaast vind je bij ons meer dan 10.000 verschillende combinaties badkamertegels terug.

Klanten beoordelen ons met een 9.2

Jan van Sundert heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. In de 50 jaar dat we bestaan hebben we inmiddels een tevreden klantenbestand opgebouwd. Zowel voor-, tijdens als na de aankoop gaan we voor de hoogste score. Ons streven is dan ook om alles in 1 keer goed te doen. En mocht en onverhoopt toch iets mis zijn, dan staat ons serviceteam voor je klaar. Bekijk hier onze reviews en oordeel zelf.

Laat ons jouw badkamer gratis ontwerpen

Weet je al hoe jouw nieuwe badkamer eruit moet zien? Ga je de badkamer verbouwen? Wil je een bad of toch liever een grote inloopdouche? Een dubbele wastafel of toch juist een designmeubel? Onze deskundige adviseurs stellen graag samen de complete badkamer samen. Met behulp van een 3D tekenprogramma ontwerpen we jouw droombadkamer terwijl je zelf meekijkt. Door het 3D-effect krijg je meteen een reëel totaalbeeld van het eindresultaat. Ideaal toch? Benieuwd naar ons 3D-ontwerp programma? Je leest er hier meer over.

Jouw complete badkamer samenstellen

Na het conceptontwerp ga je samen met onze adviseur de toekomstige badkamer samenstellen. Bij Jan van Sundert kun je terecht voor een nieuwe complete badkamer. Van tegels tot aan het sanitair, we ontzorgen in alles.

Inmiddels heb je al globaal een schatting van de kosten en is onze adviseur op de hoogte van jouw gewenste stijl. Mogelijk heb je al specifieke elementen opgeslagen in een moodboard. Dat maakt de samenstelling van de badkamer alleen maar makkelijker. Onze adviseur neemt je mee door de showroom om het sanitair samen te stellen. Hier wordt uiteraard rekening gehouden met jouw specifieke wensen en het budget.

Badkamers in iedere stijl

Op zoek naar inspiratie voor een bepaalde badkamerstijl? Alle denkbare stijlen komen aan bod in onze showroom. Kies je liever voor de warmte van landelijk of heeft het eigentijdse van een moderne badkamer de voorkeur? Niet alles is in een hokje te plaatsen. Daarom zijn diverse stijlen goed met elkaar te combineren. Dat maakt jouw gedroomde badkamerruimte vaak nog unieker. In onze showroom vind je badkamers in de volgende opstellingen.

Industriële badkamers

Houd je van ruwe en donkere elementen? Mogelijk is een industriële badkamer wat je zoekt. Donkere tegels, steenstrips en koperen kranen zijn voorbeelden van robuuste elementen die jouw badkamer een stoere twist geven. Toch zien we ook lichte kleuren in deze stijl terug. Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

Moderne badkamers

In onze showroom vind je een groot aantal inspirerende moderne badkamers. Modern staat voor tijdloos, maar zoals te lezen in de badkamertrends van 2023 is een moderne badkamer gebaat bij rust. Grote tegels en rustgevende elementen staan centraal in zo'n moderne badkamer.

Kleine badkamers

Een kleine badkamer is haast een aparte stijl te noemen omdat er veel creativiteit aan te pas komt. Onze badkameradviseurs helpen je de perfecte indeling te maken. Zo heb je alles wat je nodig hebt in de ruimte zonder te veel verlies aan beweegruimte. Wil je daar alvast zelf een inschatting voor maken? In ons artikel over kleine badkamers geven we tips hoe je deze zo comfortabel mogelijk inricht.

Luxe badkamers

Ook te lezen in de badkamertrends van dit jaar is dat de luxe badkamer enorm in opkomst is. De keuze voor sanitair wordt steeds luxer, maar vooral de complete uitstraling van de badkamer wordt exclusiever. Hotelchique is één van de meest opvallende ontwikkelingen binnen deze stijl.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding – Badkamers vanaf €1999,-

Een complete badkamer aanschaffen hoeft helemaal niet duur te zijn. Je hebt bij ons al een badkamer vanaf €1999,-. Uiteraard wordt hierin niet bezuinigd op de kwaliteit. Jan van Sundert werkt alleen met de beste sanitair merken en leveranciers samen. Zo kunnen we al meer dan 50 jaar de hoogste kwaliteit badkamers tegen goede betaalbare prijzen leveren.

Complete badkamer installatie

Heb je een keuze gemaakt? Dan regelen we – als je dat wilt - ook de complete installatie van jouw badkamer. Compleet ontzorgen staat hierin centraal. De installateur komt voor aanvang van de montage altijd bij je langs om kennis te maken en de situatie te bekijken. Ook is de montage prijs vooraf bepaald. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ben je zelf handig of heb je zelf al een installateur? Geen probleem. Je koopt dan de materialen bij ons en wij leveren deze, samen met een gedetailleerd montageboek inclusief leidingsschema af. Zodat hierover geen onduidelijkheid kan ontstaan.

De badkamerspecialist in jouw regio

Je komt niet uit de buurt? Geen probleem. Jan van Sundert is niet alleen badkamerspecialist in de regio’s Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Etten-Leur, maar ook nog ver daar buiten. Zo hebben we al verschillende badkamers mogen uitleveren in de regio Vlissingen, Middelburg, Goes, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Eindhoven. Ook in België zijn we regelmatig te vinden. Vooral in de regio Antwerpen kun je onze vrachtwagen vaak spotten.

Badkamer inspiratie nodig?

Al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in jouw situatie? Kom langs in onze showroom en laat jezelf inspireren! Met ruim 100 badkamers opgesteld is inspiratie opdoen kinderspel. Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram en blijf ook hier op de hoogte van de laatste trends en download hier alvast ons badkamer inspiratie gids! Het genieten begint bij Jan van Sundert al met de voorpret! Onze deskundige adviseurs geven je graag advies op maat.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK