Loading

Filter

Badkamers van Jan van Sundert

De badkamers bij Jan van Sundert zijn allen uniek, aan te passen naar eigen wens en compleet. Een badkamer kopen doet u dan ook bij Jan van Sundert. Gaat u renoveren, verbouwen of een nieuwbouwhuis bouwen? Geen probleem. Wij helpen u graag verder. Ons familiebedrijf levert inmiddels al meer dan 50 jaar complete badkamers en heeft dus ruime ervaring binnen de sanitair branche. Ook voor losse onderdelen zoals kranen, badkamermeubelen, inloopdouches en ligbaden bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn dé badkamerspecialist van de regio. Daarnaast kunt u bij Jan van Sundert terecht voor maatwerk sauna’s, al dan niet geplaatst in uw badkamer. Door de jaren heen hebben we verschillende badkamers met sauna opgeleverd. Bekijk hier een aantal badkamers van tevreden klanten! 

Ruim 100 complete badkamers opgesteld

In onze 5500m² grote showroom vindt u ruim 100 badkamers terug. Op onze badkamerafdeling laten we u alle denkbare mogelijkheden zien. Van kleine badkamers en design badkamers tot complete badkamer opstellingen. Alle badkamers zijn verschillend in stijl, afmeting en prijs. Er zit dus altijd iets voor u tussen. Zit uw opstelling er niet tussen? Geen probleem. Naast al het gepresenteerde sanitair in de showroom kunnen we nog veel meer leveren. Daarnaast vindt u bij ons meer dan 10000 verschillende combinaties badkamer tegels terug. 

Klanten beoordelen ons met een 9.1!

Jan van Sundert heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. In de 50 jaar dat we bestaan hebben we inmiddels een tevreden klantenbestand opgebouwd. Zowel voor-, tijdens als na de aankoop gaan we voor de hoogste score. Ons streven is dan ook om alles in 1 keer goed te doen. En mocht en onverhoopt toch iets mis zijn, dan staat ons serviceteam voor u klaar. Bekijk hier onze reviews en oordeel zelf!

Uw badkamer gratis laten ontwerpen

Weet u al hoe uw nieuwe badkamer eruit moet zien? Gaat u uw badkamer verbouwen? Wilt u een bad, kiest u voor een grote inloopdouche, of misschien juist allebei? Een dubbele wastafel of toch juist een designmeubel? Onze deskundige adviseurs stellen graag samen met u de complete badkamer samen. Middels een 3D tekenprogramma ontwerpen we uw droombadkamer terwijl u meekijkt. Door het 3D-effect krijgt u meteen een reëel totaalbeeld van het eindresultaat. Ideaal toch? Benieuwd naar ons 3D-ontwerp programma? U leest er hier meer over.

Uw complete badkamer samenstellen

Na het conceptontwerp gaat u samen met onze adviseur uw toekomstige badkamer samenstellen. Bij Jan van Sundert kun je terecht voor een nieuwe complete badkamer. Van tegels tot aan het sanitair, we ontzorgen in alles.

Inmiddels heeft u al globaal een schatting van de kosten en is onze adviseur op de hoogte van uw gewenste stijl. Mogelijk heeft u al specifieke elementen opgeslagen in een moodboard. Dat maakt de samenstelling van de badkamer alleen maar makkelijker. Onze adviseur neemt je mee door de showroom om het sanitair samen te stellen. Hier wordt uiteraard rekening gehouden met uw specifieke wensen en het budget.

Badkamers in iedere stijl

Op zoek naar inspiratie voor een bepaalde badkamerstijl? Alle denkbare stijlen komen aan bod in onze showroom. Kiest u liever voor de warmte van een landelijke badkamer of heeft het eigentijdse karakter van de moderne stijl de voorkeur? Niet alles is in een hokje te plaatsen. Daarom zijn diverse stijlen goed met elkaar te combineren. Dat maakt uw gedroomde badkamerruimte vaak nog unieker. In onze showroom vind je badkamers in de volgende opstellingen.

Industriële badkamers

Houd je van ruwe en donkere elementen? Mogelijk is een industriële badkamer wat je zoekt. Donkere tegels, steenstrips en koperen kranen zijn voorbeelden van robuuste elementen die jouw badkamer een stoere twist geven. Toch zien we ook lichte kleuren in deze stijl terug. Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

Moderne badkamers

In onze showroom vind je een groot aantal inspirerende moderne badkamers. Modern staat voor tijdloos, maar zoals te lezen in de badkamertrends van 2023 zien we steeds vaker rustgevende keuzes terug. De moderne badkamer is meer gebaat bij minimalisme. 

Kleine badkamers

Een kleine badkamer is haast een aparte stijl te noemen omdat er veel creativiteit aan te pas komt. Onze badkameradviseurs helpen je de perfecte indeling te maken. Zo heb je alles wat je nodig hebt in de ruimte zonder te veel verlies aan beweegruimte.

Luxe badkamers

Ook te lezen in de badkamertrends van dit jaar is dat de luxe badkamer enorm in opkomst is. De keuze voor sanitair wordt steeds luxer, maar vooral de complete uitstraling van de badkamer wordt exclusiever. Hotelchique is één van de meest opvallende ontwikkelingen binnen deze stijl.

 

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding - Badkamers vanaf €1999,-

Een complete badkamer aanschaffen hoeft helemaal niet duur te zijn. U heeft bij ons al een badkamer vanaf €1999,-. Uiteraard wordt hierin niet bezuinigt op de kwaliteit. Jan van Sundert werkt alleen met de beste sanitair merken en leveranciers samen. Zo kunnen we al meer dan 50 jaar de hoogste kwaliteit badkamers tegen goede betaalbare prijzen leveren.

Complete badkamer installatie

Heeft u een keuze gemaakt? Dan regelen we – als u dat wilt - ook de complete installatie van uw badkamer. Compleet ontzorgen staat hierin centraal. De installateur komt voor aanvang van de montage altijd bij u langs om kennis te maken en de situatie te bekijken. Ook is de montage prijs vooraf bepaald. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Bent u zelf handig of heeft u zelf al een installateur? Geen probleem. U koopt dan de materialen bij ons en wij leveren deze, samen met een gedetailleerd montageboek inclusief leidingsschema af. Zodat hierover geen onduidelijkheid kan ontstaan.

De badkamerspecialist in uw regio

U komt niet uit de buurt? Geen probleem. Jan van Sundert is niet alleen badkamerspecialist in de regio’s Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom en Etten-Leur, maar ook nog ver daar buiten. Zo hebben we al verschillende badkamers mogen uitleveren in de regio Vlissingen, Middelburg, Goes, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Tilburg en Eindhoven. Ook in België zijn we regelmatig te vinden. Vooral in de regio Antwerpen kunt u onze vrachtwagen vaak spotten.

Badkamer inspiratie nodig?

Al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden in uw situatie? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren! Met ruim 100 badkamers opgesteld is inspiratie opdoen kinderspel. Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram en blijf ook hier op de hoogte van de laatste trends en download hier alvast ons badkamer inspiratie gids! Het genieten begint bij Jan van Sundert al met de voorpret! Onze deskundige adviseurs geven u graag advies op maat!

Ook kunt u hier bekijken hoe u in 10 stappen uw ideale badkamer koopt.