Loading

Filter

Keukens bij Jan van Sundert

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken en heb je daarvoor inspiratie nodig? Bij het uitkiezen en het uiteindelijk kopen van een keuken komt ontzettend veel kijken. Er zijn eindeloos veel kleuren en materialen mogelijk, maar ook moet er na worden gedacht over de vorm en de indeling van de keuken. Bij Jan van Sundert staan in onze showroom meer dan 100 complete keukens opgesteld. Daardoor doe jij gegarandeerd inspiratie op voor jouw toekomstige keuken.

Kies de perfecte opstelling

Ga je een keuken kopen? Dan is het belangrijk om te starten met de vorm van de keuken. Je moet weten welke opstelling past bij jouw interieur en bij de vorm van de ruimte waarin de keuken komt. De indeling van keukens is enorm bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

De keuken met kookeiland is erg populair

De meest populaire opstelling van dit moment zijn keukens met een kookeiland. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en voor extra werkruimte én opbergruimte. Het leuke aan keukens met een kookeiland is dat je de hele woonruimte er meer bij betrekt. Ook kun je bijvoorbeeld een paar barkrukken aan het kookeiland zetten, zodat je hier heerlijk kunt ontbijten of kunt bijpraten met het gezin terwijl er gekookt wordt. Dit type keukens maken van jouw keuken dus echt het middelpunt van de woning.

Andere mogelijke opstellingen

In kleine of compacte keukens kan een hoekkeuken of een rechte keuken uitkomst bieden. Deze keukens passen in iedere ruimte en zorgen ervoor dat het ruimtelijk oogt. Uit praktisch gemak of in kleine woningen, wordt vaak gekozen voor rechte keukens. Deze keukens nemen namelijk relatief weinig plek in beslag. In onze showroom hebben we ook enkele keukens in een U-vorm. Deze stijl wordt vaak gekozen in een vierkante ruimte die iets groter is. Naast deze opstellingen kun je ook kiezen voor de T-vorm keuken of een parallel keuken.

Onze keukens in iedere stijl en kleur

Naast de keukenindeling zijn ook de stijl en kleur erg belangrijk in de zoektocht naar de perfecte keuken. Ga je voor modern, landelijk of industrieel? Heeft de kleur wit de voorkeur of houdt je meer van keukens met donkere kleuren? Mogelijk heb je al een aantal voorkeuren. De keuze is aan jou!

Moderne keukens

Moderne keukens zijn de meest toegankelijke en direct ook de meest populaire keukenstijl op dit moment. Keukens in deze stijl zijn tijdloos en tegelijkertijd goed te combineren met ander type keukens. Vaak wordt er in moderne keukens gekozen voor greeploze lades. Ook wanneer je een landelijke woning hebt, past een moderne keuken perfect binnen het plaatje. De mogelijkheden zijn enorm. Van mat zwarte keukens tot keukens met witte hoogglans afwerking. Er zijn oneindig veel combinaties mogelijk.

Landelijke keukens

Keukens met een landelijke stijl zijn sfeervol en worden erg vaak gekozen. Deze keukenstijl kenmerkt zich vooral door het gebruik van natuurlijke materialen, houten elementen en keukenfronten met een kader. De vormen zijn over het algemeen minder strak en ook kiest men eerder voor een opbouwgreep dan voor een greeploos keukenfront. Ook binnen de landelijke keukens zijn er tal van stijlen. Je kunt kiezen voor klassiek landelijk, maar ook voor een keuken met een moderne twist. De landelijke keukenstijl is daarom een ideale uitvalsbasis voor de meeste keukenontwerpen. Niet voor niets dat dit type keukens één van de meest verkochte stijlen in onze showroom zijn. Benieuwd wat er mogelijk is? Bekijk al onze landelijke keukens.

Andere mogelijke stijlen en kleuren

Doe inspiratie op in onze keuken showroom en je zult zien dat we keukens in iedere denkbare kleur en stijl een voorbeeld hebben. Van landelijk tot industriële keukens, van vrolijk en groen tot stoer en zwart. Keukens in onze showroom zijn slechts een voorbeeld van wat er mogelijk is. Heb jij op internet jouw droomkeuken gezien en ben je benieuwd of wij deze kunnen ontwerpen? Met behulp van ons 3D ontwerp programma is letterlijk alles mogelijk.

Nieuwe keuken kopen: Wat zijn de kosten?

Voor keukens kunnen we geen vaste standaardprijs geven. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo bepaalt de (nieuwe) indeling van de keuken vaak ook voor een deel de prijs. Een rechte keuken vraagt om minder voorbereidend werk dan keukens met kookeiland. Hier moet namelijk misschien leidingwerk of de stroom verlegd moeten worden.

Daarnaast spelen veel andere factoren mee. We werken met een aantal leveranciers voor de keukenkasten. Hier zijn bepaalde prijsklassen aan verbonden. Denk ook aan de materiaalkeuze voor het aanrechtblad. Kunststof is namelijk een stuk voordeliger dan composiet of graniet. Apparatuur in de keuken kan de prijs ook flink opdrijven. Als uitgebreide koker kun je je afvragen of je hier op moet besparen. Doe je dit liever wel? Dan hebben wij een zogenaamde Comfort Line, waar gekozen wordt voor een goedkopere maar kwalitatief goed assortiment aan apparatuur.

Van keukenontwerp tot montage

De mogelijkheden voor een nieuwe keuken zijn eindeloos! Bij Jan van Sundert hebben we al meer dan 50 jaar ervaring in de levering en plaatsing van keukens. Hierdoor weten we goed wat mogelijk is en wat het beste in welke ruimte past. Dit kunnen onze adviseurs op de juiste manier ombuigen naar jouw wensen en de ruimte waarin de keuken geplaatst zal worden.

Kom snel langs in onze showroom of maak direct een afspraak. Laat je inspireren en adviseren over de aanschaf van de nieuwe keuken. Onze adviseurs helpen je graag van A tot Z met de aanschaf van een nieuwe keuken.  

Keukeninspiratie en ideeën

In onze ruime showroom van meer dan 5500m2 kun je zoveel inspiratie opdoen als je wilt. Hier hebben we meer dan 100 complete keukens opgesteld staan, waardoor je iedere mogelijkheid ter plekke met elkaar kunt vergelijken.

Vervolgens kunnen we iedere keuken aanpassen naar specifieke wensen, producten en financiële mogelijkheden. Ideaal, toch? Dit doen we met ons tekenprogramma waarmee we een vrijblijvend 3D ontwerp kunnen maken. Daarmee zie je direct hoe de keuken die je in gedachten hebt eruit komt te zien. We raden je aan om ook online al wat inspiratie en tips op te doen. Wil je jouw keuken inrichten volgens de laatste trends? Lees dan eens onze keukentrends van 2023.