Loading

Filter

Op zoek naar nieuwe tegels?

Bent u op zoek naar nieuwe tegels of tegelwerk van A-kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij tegelhandel en tegelspecialist Jan van Sundert te Etten-Leur aan het juist adres. Een tegel uitzoeken gaat niet altijd vanzelf en kan vaak erg lastig zijn. Er zijn zoveel soorten, kleuren, afmetingen en mogelijkheden waardoor u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Goed advies, een ruime keuze en aan overzichtelijke showroom is wat u nodig heeft. Als tegel specialist helpen wij u dan ook u graag verder met betrekking tot het maken van de juiste tegel keuzes. We hebben o.a. onze eigen natuursteen tegelmerken. Daarnaast verkopen we ook keramische tegels van bijvoorbeeld Kronos, vtwonen en Imola.

Grootste vloertegel en wandtegel showroom van de Benelux

Of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, badkamertegels of keukentegels, in onze ruim 5500m2 grote tegelwinkel vindt u de grootste tegelcollectie van de Benelux terug. Wij hebben ruim 1000 type tegels op voorraad welke allen te zien zijn in onze grote tegelwinkel.

Hierin maken we gebruik van grote vloertegel vlakken, wandtegel kasten en complete badkamer-, toilet- en keukenopstellingen zodat de collectie goed in het echt te beoordelen is. Tegels uitkiezen doet u namelijk niet van een plaatje. Lichtinval, gebruik van verschillende formaten en het toepassen van bijvoorbeeld een vloertegel op de wand hebben allemaal invloed op hoe de tegelwerk overkomt.

Tegels in alle stijlen

Binnen ons grote assortiment vindt u tal van verschillende typen tegels. Op zoek naar Keramisch parket (houtlook), Portugese tegels, betonlook tegels, steenlook tegels, mozaïek tegels of steen strips? U vindt ze allemaal in onze tegelwinkel terug. Daarnaast zijn wij ook ‘vtwonen’ tegel dealer en vindt u het complete assortiment van hun tegels bij ons in de showroom. Daarnaast leveren we ook tegels van bijvoorbeeld Imola en Kronos. 

Voor iedere ruimte een passende tegel

Naast tal van diverse stijlen tegels hebben wij ook voor iedere ruimte een geschikte tegel. In een badkamer of toilet worden vaak net wat andere typen en/of formaten tegels toegepast dan bijvoorbeeld in woonkamer of een keuken. Een keukentegel of woonkamer tegel mag vaak een wat groter formaat tegel zijn dan wanneer deze toegepast wordt in een badkamer, keuken, toilet of hal. Ook is de lichtinval in iedere ruimte vaak net wat anders waardoor een tegel in de ene ruimte beter tot zijn recht komt dan in de andere. Bij Jan van Sundert vindt u zowel complete keuken als badkamer opstellingen en daarnaast ook tal van woonkamer vloeren en wandtegel opstellingen. Zo kunt u voor iedere ruimte de juiste tegel kiezen. 

Van aankoop tot tegels leggen

Tegels leggen? Ook dit kunt u via ons tegelbedrijf laten uitvoeren. Koopt u bij ons een tegel dan kunnen wij een professionele tegelzetter aanbieden. Dit tegelzetbedrijf werkt altijd via de hoogste standaard als het gaat om kwaliteit, afspraken nakomen en garanties. Zo kunt u optimaal genieten van uw nieuwe tegel. Ook voor het leggen van vloertegels of het zetten van wandtegels bent u bij ons dus aan het juiste adres. Hier vindt u alle informatie over onze tegel montage. Lees hier onze tips & tricks voor het aanschaffen van tegels. Je kunt ook hier verder lezen over onze outlettegels.

Tegels kopen doet u bij tegel specialist Jan van Sundert

Koop uw tegels bij Jan van Sundert. Jan van Sundert bestaat inmiddels 50 jaar en heeft dus ruime ervaring als tegel specialist. Daarnaast kopen wij groot in waardoor we veel tegel aanbiedingen hebben en goedkope tegels kunnen aanbieden.  De grote showroom, ruime ervaring en altijd scherpe prijzen maakt Jan van Sundert het meest uitgebreide tegelbedrijf in uw regio. Kom snel langs of maak een afspraak en laat u vrijblijvend adviseren en informeren.

Tegels Jan van Sundert