Loading
 

Badkamer en sanitair advies op maat

Advies op maat is erg belangrijk bij het aanschaffen van een badkamer. Het uitzoeken van een badkamer en bijbehorend sanitair kan een hele uitdaging zijn. Hoe deel je de badkamer in? Is het mogelijk

 zowel een bad als een douche te plaatsen? Wat is de beste plek voor verlichting en het badkamermeubel? Deze vragen beantwoorden is soms nog een hele klus.

In de showroom kunt u veel inspiratie opdoen voor uw badkamer en sanitair. Onze adviseurs staan daar voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te helpen uw droombadkamer te verwezenlijken. Onze adviseurs stellen een 3D ontwerp voor u op naar aanleiding van uw budget, wensen en de beschikbare ruimte. Echter, soms is een ontwerp niet voldoende omdat u een ongewone ruimte hebt of behoefte hebt aan aanvullend advies. Daar hebben we ook een oplossing voor: we komen graag bij u aan huis voor advies op maat.

Advies op maat bij u aan huis

Het is niet altijd makkelijk om in de showroom een keuze te maken. In uw woning heeft u te maken met andere afmetingen, een ander lichtinval en deuren en ramen op een andere plaats. Misschien twijfelt u over de juiste maten en kleuren of u wilt weten of uw ideeën te realiseren zijn. Het kan dan fijn zijn als er iemand met verstand van zaken met u meekijkt en een goed advies geeft. Dat doen we graag voor u!

Een van onze badkameradviseurs komt - indien gewenst - bij u aan huis. We bekijken samen met u de situatie bij u thuis. Het kan gaan om tegels, een badkamer, een keuken of een sauna. We bespreken de mogelijkheden, luisteren naar uw wensen en geven u direct een deskundig advies. Helemaal gratis!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag advies op maat ontvangen?

Neem contact op met één van onze medewerkers en maak een afspraak of kom langs in onze showroom in Etten-Leur.