Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag

Persoonlijk advies

De aankoop van een keuken, badkamer, sauna of een tegelvloer kan best lastig zijn. Je koopt het namelijk niet dagelijks. Bij veel van onze klanten gaat er een proces aan vooraf waarin iedere keuze goed overwogen moet worden. Dat kan te maken hebben met het budget, maar net zo goed met de inrichting of de keuze voor een bepaalde stijl of kleur. Bij Jan van Sundert zijn we van mening dat we het beste kunnen helpen, als we de mogelijkheid bieden om het proces van A tot Z te begeleiden.

 • Doe inspiratie op in onze showroom

  Het aankoopproces begint met de wens naar een nieuwe badkamer, keuken, of vloer. Misschien is er zelfs wel plek om een mooi sauna te laten plaatsen. Oriënteren naar de mogelijkheden kan best overweldigend zijn. Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden waardoor je soms het overzicht een beetje kwijt raakt. Zeker tijdens het online zoeken, zul je merken dat de mogelijkheden oneindig zijn. In dat geval is het prettig om langs te komen in een showroom. Vragen? Onze adviseurs helpen je graag in de zoektocht. In onze 5500m² grote showroom hebben we meer dan 100 complete keukens, 100 badkamers en meer dan 500 tegelvlakken om inspiratie op te doen.

 • Wij vertalen het idee naar een 3D ontwerp

  En dat doen we natuurlijk samen met jou. Tijdens onze adviesgesprekken kijk je op een scherm live mee hoe we jouw droomkeuken samen stellen. De koelkast liever in een andere kast? Samen bekijken we wat de beste opties zijn om tot jouw droomkeuken of -badkamer te komen. Al onze gesprekken beginnen met een inventarisatie van de ruimte. Moeten we rekening houden met ramen, deuren, schuin aflopende muren of lichtinval? Welke onderdelen moeten sowieso in de badkamer en welk type keukenopstelling werkt het beste in jouw ruimte?

  Door hier een zo goed mogelijk beeld van te krijgen gaan we aan de slag met het vertalen van jouw idee naar een daadwerkelijk 3D ontwerp. Daarmee krijg je een bijzonder realistisch beeld van hoe een keuken of badkamer er in jouw huis uit komt te zien. Tijdens onze gesprekken nemen we je mee in onze showroom om je alle mogelijkheden te laten zien die je op een 3D ontwerp niet goed in beeld hebt. Voor welk type kraan kies je namelijk? Wat zijn de voordelen van een bepaald merk oven?

 • Van ontwerp naar realiteit

  Na de aankoop gaan we direct voor je aan de slag achter de schermen om van het 3D ontwerp realiteit te maken. Tijdens het adviesgesprek bespreken we alvast een week waarin we de keuken, badkamer, tegels of sauna uit gaan leveren. Daarin houden we uiteraard rekening met jouw wensen, maar zorgen we dat het voor ons ook realistisch is. Niks is namelijk zo vervelend als we de verwachting niet kunnen nakomen.

  Je kunt via onze website of telefonisch een leverafspraak inplannen. Onze eigen chauffeurs rijden het hele land door om keukens en badkamers te bezorgen. Als er gekozen wordt voor montage wordt vaak een dag later de keuken geplaatst door onze eigen monteurs. Wil je een badkamer door ons laten plaatsen? Wij werken samen met een groep betrouwbare externe monteurs die wekelijks werkzaamheden voor ons verrichten. Moet de oude keuken nog gedemonteerd worden? Ook hier kunnen we in ontzorgen. Bespreek hiervoor de mogelijkheden vooraf met onze adviseurs.

 • Wij maken iedere dag sauna's in onze eigen werkplaats

  Lijkt het je niet heerlijk jouw eigen sauna te hebben? Bij Jan van Sundert maken we al jaren sauna’s op maat. Of je nu een eenpersoonssauna wilt hebben of een luxe sauna compleet met kleed en doucheruimte, onze sauna experts maken jouw droomsauna op maat. In onze eigen werkplaats met onze eigen mensen. Dat maakt ons échte sauna experts. Ook onze verkoopspecialisten staan voor je klaar om jouw perfecte sauna te ontwerpen.

Wil je ook advies op maat?

Neem dan contact met ons op of plan een afspraak met een van onze adviseurs.