Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag

Badkamer Mobilia

Opstelling: badkamer-113 | Referentienummer: 81633

Badkamer Mobilia
Badkamer Mobilia
Badkamer Mobilia
Badkamer Mobilia
Badkamer Mobilia
Badkamer Mobilia
Badkamer Mobilia
Badkamer Mobilia

Stap binnen in onze industriële en luxe badkamer Mobilia. Het pronkstuk? Een imposante ronde badkamerspiegel met verlichting en verwarming, die als een adembenemend statement piece achter het badkamermeubel doorloopt. Alle kranen en accessoires zijn mat zwart en van Gunmetal. 

De douche, afgeschermd door een douchewand van gerookt glas, belooft een verfrissende ervaring met een speels effect. De grijze, serene tegels vormen namelijk een rustige basis, maar de mozaïekaccenten in de douche voegen een speelse touch toe aan de ruimte.

Stap uit de douche en je wordt begroet door een houtlook wandpaneel dat perfect harmonieert met het badkamermeubel. Deze subtiele knipoog naar de laatste trends voegt warmte en karakter toe aan de ruimte.

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door deze badkamer. Want niet onbelangrijk, de badkamers in onze showroom zijn ter inspiratie! 
Is het niet helemaal jouw kleur, vind je alles prachtig, maar liever een ander badkamermeubel, of graag deze badkamer, maar met een bad? Het is allemaal mogelijk. 

Getoonde prijs is excl. tegels en montage.