Een afspraak maken
Vandaag gesloten

Taupe keuken Bari

Opstelling: Taupe-keuken-22 | Referentienummer: 202333

Taupe keuken Bari
Taupe keuken Bari
Taupe keuken Bari
Taupe keuken Bari
Taupe keuken Bari
Taupe keuken Bari
Taupe keuken Bari

Taupe keuken met wit marmer blad

Deze taupe keuken is niet zo groot, maar toch zeker een complete kleine keuken die alles heeft. Zo beschikt de keuken over een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, kookplaat met afzuiging en ruime spoelbak. Wat de keuken vervolgens echt compleet maakt? De hoeveelheid opbergruimte! 

Doordat de kookplaat over bladafzuiging beschikt is er geen traditionele afzuigkap meer nodig. Hierdoor kunnen er ook boven de kookplaat keukenkastjes geplaatst worden. Dit zorgt voor een strak geheel dat prettig oogt, maar ook voor meer opbergruimte. 

Taupe keuken met wit marmer blad in het echt bewonderen?

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door deze taupe keuken. Want niet onbelangrijk, de keukens in onze showroom zijn ter inspiratie! Is het niet helemaal jouw kleur, liever een andere opstelling, of toch AEG in plaats van BORA? Geen probleem, dan passen we dit samen aan. 

Prijs taupe keuken met wit marmer blad

De prijs van de keuken is inclusief btw, levering en montage. De prijs is gebaseerd op hoe de keuken is afgebeeld. Door andere keuzes te maken, in bijvoorbeeld apparatuur, materiaal of formaat, kan de prijs verhogen of verlagen.