Een afspraak maken
Vandaag gesloten

Vacature | Badkamer adviseur
Wat doet een badkamer adviseur bij Jan van Sundert?

Een badkamer adviseur helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes.
Je adviseert en inspireert met jouw kennis en creativiteit, die we overigens continu bijscholen. 
Je maakt 3D ontwerpen, moodboards en kiest samen producten uit voor hun badkamer. 
Alles om de klant met vertrouwen een nieuwe badkamer aan te laten schaffen.

 • Wie zoeken wij voor Jan van Sundert?

  • Iemand die graag omringd wordt door mensen. Je zal tijdens je werk veelal met klanten en/of collega's in gesprek zijn. Graag zien we een sociaal persoon die makkelijk een gesprekje aanknoopt. 
  • Ervaring is mooi meegenomen, maar is geen must. In een traject van 6 weken leiden we je op tot een volwaardig badkamer adviseur. Daarna ga je de praktijk in en is het vooral kilometers maken.
  • Iemand die in de weekenden beschikbaar is. Het gaat hierbij om de zaterdagen en koopzondagen hebben we +/- 12 dagen per jaar inclusief een zondagtoeslag. Graag een keertje in het weekend vrij? Geef het tijdig aan en dan is er in overleg veel mogelijk.

  Hoe zou jouw dag eruit kunnen zien?

  09:00Je start jouw dag met een gezamenlijke start van de dag. Kort wordt besproken wat er allemaal op de planning staat.
  09:30Je pakt snel een bakje koffie, want de eerste klant staat gepland om 10 uur. Je hebt deze klant vorige week gesproken toen ze aan het oriënteren waren, dus je bereidt jezelf nog even voor op het komende gesprek.
  11:00Precies zoals verwacht. Deze klanten weten al goed wat ze zoeken. Je tekent met behulp van ons 3D programma hun wensen uit. Je neemt ze nog even mee door de showroom om wat dingen te laten zien en voltooid dan de offerte. Tevreden gaan ze naar huis en je spreekt met ze af dat je later deze week nog contact hebt. 
  12:30Je werkt voor de pauze nog een aantal orders van vorige week uit en zorgt dat deze netjes bij de orderverwerking aan komen.
  13:00Tijd voor pauze. Tijdens de pauze beslis je met jouw collega’s om lekker een rondje te lopen. Het is ten slotte droog.
  14:00Na de pauze bekijk je nog even de mail voor de volgende klant komt. Die leuke klant van gisteren wilde nog wat meer informatie over de uitgekozen kraan. Met jouw deskundigheid beantwoord je deze vraag zonder problemen.
  14:30Tijd voor de volgende klant die vorige week al een tekening heeft ontvangen. Na een positief gesprek worden er een paar kleine wijzigingen gedaan. De laatste details worden doorgenomen en de handtekening wordt gezet. Je feliciteert de zichtbaar tevreden klant met een fles wijn. 
  17:00Je kijkt op de klok en ziet dat de dag bijna voorbij is. Het laatste half uurtje doe je nog wat inspiratie op voor de nieuwe badkamer die over 3 maanden dé eyecatcher van de showroom moet worden.
  17:30 Einde dag. Met een voldaan gevoel ga je naar huis. Je hebt weer mensen blij gemaakt met hun droombadkamer.

Wat jij echt gaat realiseren?

Als we kort door de bocht benoemen wat jij gaat doen, dan is dit de badkamers van je klanten realiseren. 
Straks staat een door jouw ontworpen badkamer letterlijk bij iemand thuis, en daar mag je best trots op zijn! 
Hieronder delen we graag enkele opgeleverde badkamer die jouw toekomstige collega's gemaakt hebben.

Gerealiseerd projecten van jou toekomstige collega's:

 • Hoe we ervoor zorgen dat jij door blijft groeien

  • We bezoeken onze dealers om nieuwe producten te ontdekken en hier meer kennis over op te doen.
  • Dealers komen regelmatig een dag intern om een training te geven. Zo frissen we onze productkennis op en zorgen we ervoor dat jij altijd de juiste kennis hebt om goed te kunnen adviseren. 
  • We hebben voor alle adviseurs een begeleider die jou helpt met punten waar je tegenaan loopt. Problemen hoef je niet alleen op te lossen, maar bekijken we graag samen.
  • Intern werkoverleg om met elkaar door te nemen wat er allemaal speelt. Jouw inbreng is belangrijk!
  • Er is veel ruimte voor eigen initiatief, daardoor bepaal je o.a. ook zelf hoeveel je blijft groeien. Een goed idee of mooi ontwerp voor een badkamer in de showroom? Let us know en de kans is groot dat het gebeurd! 

  Waarom adviseur bij Jan van Sundert?

  • Een salaris o.b.v. kennis en ervaring (2.100,- tot 4.000,- euro). 
  • Je bouwt 8% vakantiegeld op. 
  • Bonussen bovenop je huidige salaris.
  • We hebben 25 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. 
  • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken. 
  • Zelf toe aan een verbouwing? Dan ontvang je natuurlijk korting op onze producten.
  • Pensioenregeling en wanneer gewenst een collectieve zorgverzekering.

 • En wie zijn wij eigenlijk? 

  Jan van Sundert staat voor 'gewoon goed'. Daarmee willen we zeggen dat we staan voor het leveren van goede kwaliteit zonder gedoe. We zijn menselijk, denken in oplossingen en willen vooral dat klant en werknemer Jan van Sundert als prettig ervaren. 

  Inmiddels bestaat ons bedrijf meer dan 50 jaar. Al sinds 1969 zijn wij niet meer weg te denken uit de regio West-Brabant. Gevestigd in Etten-Leur waar opa en oma Van Sundert het fundament legden voor een gezond familiebedrijf. 

  We werken ondertussen met meer dan vijftig medewerkers en de showroom is met 5500 m² uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. Daar zijn we stiekem best trots op en willen we jou graag onderdeel van laten uitmaken. 

  Solliciteren

Enkele merken waar je mee gaat werken: