Een afspraak maken
Vandaag gesloten | Koopzondag 21 april

Vacature | Keuken adviseur
Wat doet een keuken adviseur bij Jan van Sundert?

Een keuken adviseur helpt klanten bij het maken van de juiste keuzes.
Je adviseert en inspireert met jouw kennis en creativiteit, die we overigens continu bijscholen. 
Je maakt 3D ontwerpen, moodboards en kiest samen producten uit voor hun droomkeuken. 
Alles om de klant met vertrouwen een nieuwe keuken aan te laten schaffen.

 • Wie zoeken wij voor Jan van Sundert?

  • Iemand die graag omringd wordt door mensen. Je zal tijdens je werk veelal met klanten en/of collega's in gesprek zijn. Graag zien we een sociaal persoon die makkelijk een gesprekje aanknoopt. 
  • Ervaring is mooi meegenomen, maar is geen must. In een traject van 6 weken leiden we je op tot een volwaardig keukenadviseur. Daarna ga je de praktijk in en is het vooral kilometers maken.
  • Iemand die in de weekenden beschikbaar is. Het gaat hierbij vooral om de zaterdagen, koopzondagen hebben we +/- 12 dagen per jaar inclusief een zondagtoeslag. Graag een keertje in het weekend vrij? Geef het tijdig aan en dan is er in overleg veel mogelijk.

  Hoe zou jouw dag eruit kunnen zien?

  09:00Even naar jouw collega van de orderverwerking. Een korte vraag over de afmeting van het aanrechtblad van de klant van gisteren. Samen kijken jullie even of alles klopt. Vier ogen zien meer dan twee. 
  09:30Je begint de dag samen met jouw collega's met een bakje koffie om de dag door te spreken. Wat staat er bij iedereen op de planning en zijn er verder nog bijzonderheden?
  10:30Jouw eerste afspraak van de dag staat gepland. Een stelletje dat voor het eerst gaat samenwonen en op zoek is naar een keuken. Samen met hun doe je een rondleiding door de showroom en stel je een offerte op. Nog even nadenken en alles laten zinken. Geen probleem. Je spreekt met ze af om volgende week eventjes te bellen. 
  12:30Nadat je klant weg is kijk je even op de klok. Half 1, tijd voor de lunch. In de kantine bespreek je hoe jouw weekend was en gooi je snel even een pijltje met één van jouw collega's. In de roos! Dat moet een voorteken zijn voor jouw klant van vanmiddag. 
  13:30Je neemt nog even snel jouw mail door voordat de volgende klant komt. Een kleine aanpassing in het leidingsschema van de familie de Boer. Je hebt nog even de tijd om het aan te passen en stuurt het snel door. 
  14:00Leuk, de klanten van vorige week zijn teruggekomen. Alles is goed bevallen en mede dankzij jouw deskundig advies zijn ze uiteindelijk teruggekomen. Nog een paar kleine aanpassingen aan de keuken en het is tijd om de order af te ronden. Je feliciteert de klant met de aankoop met een flesje wijn! 
  15:30Je loopt nog even snel door de showroom, waar een bezoeker je aanspreekt met de een vraag over een oven. Je probeert te achterhalen wat de klant zoekt op het gebied van prijs en kwaliteit. 
  16:00Zo, tot sluitingstijd neem je even de tijd om de order van de klant van 14:00 uur uit te werken. Dan kan jouw collega van de orderverwerking daar morgen direct mee aan de slag. Om 17:30 is de dag weer voorbij. Morgen een nieuwe dag met nieuwe klanten en nieuwe uitdagingen. 

Wat jij echt gaat realiseren?

Als we kort door de bocht benoemen wat jij gaat doen, dan is dit de droomkeuken van je klanten realiseren. 
Straks staat een door jouw ontworpen keuken letterlijk bij iemand thuis, en daar mag je best trots op zijn! 
Hieronder delen we graag enkele opgeleverde keukens die jouw toekomstige collega's gemaakt hebben.

Gerealiseerd projecten van jou toekomstige collega's:

 • Hoe we ervoor zorgen dat jij door blijft groeien

  • We bezoeken onze dealers om nieuwe producten te ontdekken en hier meer kennis over op te doen.
  • Dealers komen regelmatig een dag intern om een training te geven. Zo frissen we onze productkennis op en zorgen we ervoor dat jij altijd de juiste kennis hebt om goed te kunnen adviseren. 
  • We hebben voor alle adviseurs een begeleider die jou helpt met punten waar je tegenaan loopt. Problemen hoef je niet alleen op te lossen, maar bekijken we graag samen.
  • Intern werkoverleg om met elkaar door te nemen wat er allemaal speelt. Jouw inbreng is belangrijk!
  • Er is veel ruimte voor eigen initiatief, daardoor bepaal je o.a. ook zelf hoeveel je blijft groeien. Een goed idee of mooi ontwerp voor een keuken in de showroom? Let us know en de kans is groot dat het gebeurd! 

  Waarom adviseur bij Jan van Sundert?

  • Een salaris o.b.v. kennis en ervaring (2.100,- tot 4.000,- euro). 
  • Je start met een tijdelijk contract, deze verlengen we graag na een fijne ervaring. 
  • Je bouwt 8% vakantiegeld op. 
  • Bonussen bovenop je huidige salaris.
  • We hebben 25 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. 
  • De mogelijkheid om parttime of fulltime te werken. 
  • Zelf toe aan een verbouwing? Dan ontvang je natuurlijk korting op onze producten.
  • Pensioenregeling en wanneer gewenst een collectieve zorgverzekering.

 • En wie zijn wij eigenlijk? 

  Jan van Sundert staat voor 'gewoon goed'. Daarmee willen we zeggen dat we staan voor het leveren van goede kwaliteit zonder gedoe. We zijn menselijk, denken in oplossingen en willen vooral dat klant en werknemer Jan van Sundert als prettig ervaren. 

  Inmiddels bestaat ons bedrijf meer dan 50 jaar. Al sinds 1969 zijn wij niet meer weg te denken uit de regio West-Brabant. Gevestigd in Etten-Leur waar opa en oma Van Sundert het fundament legden voor een gezond familiebedrijf. 

  We werken ondertussen met meer dan vijftig medewerkers en de showroom is met 5500 m² uitgegroeid tot de grootste van de Benelux. Daar zijn we stiekem best trots op en willen we jou graag onderdeel van laten uitmaken. 

  Solliciteren

Enkele merken waar je mee gaat werken: