Een afspraak maken
Vandaag gesloten

Projecten

Jan van Sundert levert zowel aan particulieren als aan projectontwikkelaars, woningcorporaties en aannemers. Door de jaren heen is Jan van Sundert betrokken geweest bij veel verschillende nieuwbouwprojecten in de regio. Dat kan gaan over het faciliteren van alleen tegels tot complete badkamers en keukens. In sommige projecten plaatsen we zelfs sauna’s. Met de opgedane kennis weten we precies wat er komt kijken bij grote projecten. Denk daarbij aan bouwkundige tekeningen, meedenken over bepaalde situaties en persoonlijk advies naar de klant.

Naar aanleiding van deze pagina behoefte aan extra informatie over een project? Neem contact met ons op en vraag naar Michel van Sundert.

Gewoon goed in nieuwbouwprojecten

Eén, twee of misschien wel drie zorgen minder. Bij Jan van Sundert nemen we iedere opdracht aan met een persoonlijke aanpak. De klant staat hierbij natuurlijk centraal. We vinden het belangrijk dat de samenwerking zo soepel mogelijk verloopt. Duidelijke onderlinge communicatie is daarin erg belangrijk. Met ‘gewoon goed’ bedoelen we:

Duidelijke communicatie zonder poespas. Een project is geslaagd als het resultaat hetzelfde is als het verwachtingspatroon;
Iedere klant is uniek. Daar hoort dus een persoonlijk adviesgesprek bij waarin met alle wensen rekening wordt gehouden;
Het ontzorgen in bepaalde taken, denk daarbij aan communicatie over bouwkundige tekeningen etc.

JanVanSundert

Lopende of recente projecten

Nieuwbouwproject Triade | Jan van Sundert

De Triade - Breda

Op een oud sportpark in Breda-Oost worden een drietal appartementencomplexen gebouwd. In totaal is er plaats voor 41 moderne appartementen, waarvan er 30 bestemd zijn voor de verkoop. De overige worden verhuurd. Om de complexen heen is er voldoende parkeerplek zonder verlies aan groenvoorziening. Kopers hebben de mogelijkheid om bij Jan van Sundert hun nieuwe keuken uit te kiezen.

Nieuwbouwproject Nieuwevaart | Jan van Sundert

Nieuwe Vaart – ‘s Gravenzande

Omgeven door waterwegen is in ’s Gravenzande een uniek project opgezet. Letterlijk liggend tussen 2 watergangen en omgeven door groen, zijn 38 luxe woningen gebouwd. Jan van Sundert heeft meegewerkt aan het ontwikkelen en leveren van (luxe) keukens aan deze twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.

Nieuwbouwproject T van Teteringen | Jan van Sundert

T van Teteringen – Teteringen

Aan de Westkant van Teteringen, met zicht op Breda, komt de nieuwbouwwijk ’T van Teteringen’. De woningen worden in de traditionele jaren dertig stijl gebouwd en hebben de focus op groen. Met een ligging langs het water en omgeven door groen worden 19 karakteristieke luxe woningen gebouwd. Een deel daarvan wordt twee-onder-een-kap, het overige deel vrijstaand. Kopers hebben de mogelijkheid om de woning naar eigen hand te zetten. Daarvoor kunnen ze bij Jan van Sundert terecht voor hun (luxe) keuken en tegels.

Nieuwbouwproject Bouverijen | Jan van Sundert

Bouverijen - Breda

Tussen Breda en Teteringen komt uitbreidingswijk Bouverijen. Met warme kleuren en opvallend materiaalgebruik hebben de woningen een knipoog naar de jaren dertig van de vorige eeuw. De wijk ligt in de zogenoemde ‘comfort zone’. Die naam dankt het aan de prachtige ligging dicht bij de binnenstad, maar grenzend aan een bosrijk en waterrijk gebied. Verdeeld over 26 koop- en 3 huurwoningen hebben kopers en huurders de mogelijkheid om hun keuken bij Jan van Sundert aan te schaffen.

Nieuwbouwproject Louisasweelde | Jan van Sundert

Louisa’s Weelde - Dordrecht

Natuurlijk en ‘dorps’ wonen in Dordrecht op een steenworp afstand van de binnenstad. Vanuit de woningen zie je vooral groen. De tuinen zijn direct verbonden met het groene landschap in het naastgelegen gebied. Daarnaast is er in het nieuwbouwproject extra aandacht voor vergroening en recreatie. Jan van Sundert werkt mee aan dit bijzondere nieuwbouwwoning project in Zuid Dordrecht. We voorzien de woningen van (luxe) keukens.

Nieuwbouwproject Warandepark | Jan van Sundert

Warandepark - Rijsbergen

Aan de rand van Rijsbergen worden 10 prachtige woningen gerealiseerd op aantrekkelijke kavels, gunstig gelegen met de tuin op het zuidwesten.

De woningen worden uitgevoerd met mooie materialen en hoogwaardige detailleringen. Er is zo veel mogelijk gekozen voor onderhoudsarme materialen. Zo worden kunststof kozijnen toegepast, die in combinatie met de warme gevelsteen een chique plaatje vormen. Tevens wordt de dakgoot uitgevoerd in polyester, waardoor u ook daar geen schilderwerk aan heeft. Comfort en gemak in combinatie met mooie architectuur vormen de pijlers onder dit stijlvolle plan.

Pagina