Een afspraak maken
Vandaag gesloten

Tegelwinkel in Etten-Leur

Op zoek naar een tegelwinkel in de regio Etten-Leur, Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of Oosterhout? In de wijde omtrek staat Jan van Sundert bekend als dé tegelspecialist. Dat komt mede door onze 55 jaar ervaring en ons breed assortiment aan tegels voor binnenruimtes. Met meer dan 1000 verschillende producten zijn we de tegelspeciaalzaak van Zuidwest Nederland. Kom langs in onze showroom in Etten-Leur of plan direct een afspraak in met één van onze adviseurs om direct geholpen te worden.

 • Het begon allemaal als tegelhandel aan huis

  Tot 1969 heeft Jan samen met zijn broer een aannemersbedrijf in de bouw. In dit jaar besluit Jan om samen met zijn vrouw Nelly een handel in bouwmaterialen en tegels aan huis te starten. In de jaren daarna groeit de tegelhandel en wordt deze uitgebreid naar sanitair en later ook keukens. De combinatie van deze drie blijkt een goede zet met uitbreiding naar de Lokkerdreef 10 in Etten-Leur.

  Tegels voor ieder budget

  In ons ruim assortiment vind je tegels in iedere prijsklasse. Zo verkopen we al tegels in onze outletstore vanaf €8,95 per vierkante meter. Gemiddeld ligt de prijs voor een tegel tussen de 30 en 40 euro. Bekijk onze tegelpagina voor meer informatie over tegels. Bij een bezoek aan onze showroom is ieder tegelvlak voorzien van een prijskaart. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan.

 • Tegels in iedere stijl

  In onze showroom hebben we tegels in iedere denkbare stijl en voor ieder interieur. Op onze tegelvlakken in de showroom hebben we houtlook, betonlook en marmerlook tegels. Daarnaast zie je ook wat de mogelijkheden zijn met bijvoorbeeld hexagon of Portugese tegels. Daarnaast hebben we wandtegels in veel verschillende vormen. Op onze tegelpagina op de website kun je zoeken op ieder type tegel.

  Tegels in de keuken

  In onze showroom hebben we plaats voor zo’n 100 keukenopstellingen. Alle opstellingen zijn voorzien van een tegelvloer. Dat doen we niet voor niets. Een tegelvloer is namelijk de beste oplossing voor een keuken. Door de kras- en vlekbestendigheid ben je het beste af met tegels. Ook op de wanden achter een kookplaat zie je het regelmatig terug komen. Dat geeft een keuken ook weer extra karakter.

  Badkamertegels

  Een badkamer en tegels gaan hand in hand gepaard. 95% van de moderne badkamerruimtes heeft tegels op de vloer- en of wanden. Sterker nog, een tegel karakteriseert jouw badkamerruimte. Niet voor niets noemen we betonlook als een aparte badkamerstijl.

Benieuwd geworden naar onze tegelwinkel?

Benieuwd geworden naar al onze tegels? Je kunt ze of kom eens langs in de showroom. Wilt u graag persoonlijk advies in onze keukenwinkel? Dat kan! Onze tegeladviseurs staan voor u klaar. Zij helpen u een keuken uit te zoeken die perfect past bij uw wensen. Heeft u bij ons tegels aangeschaft? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht met servicevragen of problemen. Ook na aankoop staan we voor u klaar!