Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 21:00 | Let op! Donderdag 20 juni koopavond ipv. vrijdag 21 juni!

Sauna Rikkautta

Opstelling: SA327 | Referentienummer: 166110

Sauna Rikkautta
Sauna Rikkautta

In deze sauna heb je de keuze tussen een traditionele oven en infraroodlampen. Door de ruime glazen pui straalt de sauna erg veel luxe uit. In deze opstelling is er plaats voor drie rechte ligbanken en twee ligniveau’s gemaakt van Abachi hout. Het plafond is afgewerkt met Hemlock en de wanden zijn betegeld. Benieuwd of een Finse sauna met glazen pui een optie is in jouw gewenste ruimte? Onze adviseurs bekijken graag de mogelijkheden. 

Bij Jan van Sundert maken we enkel sauna’s op maat. Dit betekent dat we geen doe-het-zelfpakketten, standaard of kant-en-klare sauna’s hebben die je zelfstandig wegzet. De maatwerksauna wordt met jou en een adviseur in 3D ontworpen, in eigen productie gemaakt en door een betrouwbare monteur van ons geplaatst. 

Zo zorgen we voor optimale benutting van een (soms lastige) ruimte, creëren we plek voor eigen inbreng en in de meeste gevallen zelfs waardeverhoging van de woning. In de showroom hebben we meerdere sauna’s opgesteld om jou te inspireren, waaronder sauna Rikkautta.  

Let op! 

  • Getoonde prijs is een vanaf prijs, zoals opgesteld 15.364,- euro inclusief 21% btw.
  • Prijs is exclusief getoond sanitair, tegels en montage. Deze zijn namelijk situatieafhankelijk.