Een afspraak maken
Vandaag gesloten
JanVanSundert

Binnenkijker met hexagon badkamer

09-07-2024
Geschreven door: Amber van Overveld

Ons vorige blog gaf een kijkje in de prachtige nieuwe keuken van Matthijs en Julia. Maar daar hield het niet bij op! Ook de badkamer kreeg een complete make-over. Met zijn relevante werkervaring wist Matthijs qua ontwerp al ver wat hij wilde voor zijn gezin. De keuze voor de marmer hexagon en reliëf tegel was ook snel gemaakt. Ben je nieuwsgierig naar de belangrijkste stappen naar de droombadkamer van Matthijs en Julia? Lees dan snel verder!

Praktisch én stijlvol

De adviseur inspireerde Matthijs en Julia om de grote spiegel te kiezen. Het is een echte eye-catcher en dat kan ook, omdat de tegels in rustige, lichte kleuren zijn. In de vorige badkamer hadden ze geen inbouwkranen, maar dat was een absolute must-have voor hun droombadkamer. Daarnaast moest het badkamermeubel flink wat ruimte bieden, want met drie dochters die steeds vaker make-up gebruiken, is voldoende plek noodzakelijk. Zo kan Matthijs gezellig zijn tanden poetsen terwijl een van de meiden zich opmaakt! 

Mooie tegelcombinatie met de marmer hexagon als basis

De prachtige tegelcombinatie is iets wat meteen opvalt in deze badkamer. Matthijs kende de marmerlook hexagon tegels al en wist dat we ze in de showroom hadden. Deze 6-hoekige badkamertegels werden de basis. Hij en zijn partner werden meteen verliefd op de tegels van Porcelanosa, vooral dankzij de mooie reliëfoptie die de adviseur hen liet zien. Met nog een rustige tegel erbij, was het plaatje compleet: een kalme en toch speelse en unieke uitstraling! 

Heerlijk veel ruimte tijdens het douchen

Vanaf het begin was de grote nis met spotjes een onmisbaar element in onze badkamer. Daarbij heeft de adviseur de hexagon tegel mooi terug laten komen. In mijn oorspronkelijke ontwerp had ik de doucheruimte een stuk kleiner getekend, maar jullie aan dat de wc minder groot hoefde te zijn. Hierdoor konden we de douche vergroten, en wat zijn we daar blij mee! Het is heerlijk om zoveel ruimte te hebben tijdens het douchen, en ook op het toilet is er nog steeds voldoende ruimte.

Blij met hun droombadkamer

Hoewel Matthijs dus zelf al een duidelijk beeld had wat hij wilde, zijn ze ontzettend blij met hun keuze voor Jan van Sundert. Van het adviesgesprek en het ontwerp tot aan de installatie; alles verliep fijn met goede communicatie. Er werd meegedacht over kleine details en verbeteringen, waardoor het gezin nu optimaal kan genieten van hun hexagon droombadkamer.