Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:00 | Koopzondag 21 april

Ruimtes - Welke binnenruimte ga jij betegelen?

De tegels in ons assortiment zijn allemaal keramisch en gemaakt voor binnenruimtes. Een tegel is dan ook in haast iedere binnenruimte toe te passen. De meest gebruikelijke ruimtes om te kiezen voor tegels zijn de woonkamer, hal, keuken, badkamer en het toilet. Daarnaast wordt er in de garage ook vaak gekozen voor tegels. 

OF BEKIJK ALLE TEGELS >>

Woonkamertegels

Als je zoekt naar de meest duurzame optie voor jouw woonkamer vloer, kies je voor tegels. Keramische tegels in de woonkamer zijn namelijk erg praktisch, gaan lang mee en zijn erg stijlvol. Daarnaast zijn tegels in ontzettend veel stijlen, groottes en kleuren verkrijgbaar. Bekijk daarvoor hieronder ons uitgebreid assortiment of kom direct langs in de showroom. 

Toilettegels

Bij Jan van Sundert vind je een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels voor jouw toiletruimte. Keramische tegels zijn de beste oplossing voor een toiletruimte. De ruimte is daardoor zeer gemakkelijk te onderhouden. Het leuke van tegels in het toilet is dat je er alle kanten mee op kunt. Dat maakt deze ruimte dus echt uniek. Bekijk ons ruim assortiment aan tegels op de website of kom langs in onze showroom. 

Badkamertegels

Een tegel is een onmisbaar product in de badkamers. Ze bepalen de sfeer, zijn gemakkelijk te onderhouden en ze laten geen vocht door. Niet voor niets is ruim 90% van alle badkamers in Nederland betegeld. Bij Jan van Sundert hebben we tegels voor de badkamer geschikt voor iedere gewenste stijl en voor ieder doel. Bekijk onze vloer- en wandtegels op de website of kom langs en laat je inspireren door ons breed assortiment. 

Keukentegels

Bij Jan van Sundert vind je een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels voor jouw keukenruimte. De keuken is bij uitstek de ruimte in huis waar het meeste vuil gemaakt wordt. Vetvlekken op de vloer en wanden zijn geen uitzondering. Daarom kiezen veel mensen voor tegels op zowel vloer als wand. Onze keramische tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk en kras- en vlekbestendig. Neem eens een kijkje in ons assortiment of kom langs voor inspiratie in onze keukenshowroom. 

Nog meer inspiratie?

Kom langs onze showroom om nog meer ideeën op te doen of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Het voordeel van vloertegels in binnenruimtes

Een vloertegel is een goed idee in iedere binnenruimte. Vloertegels bij Jan van Sundert zijn allen keramisch en dat levert een aantal voordelen op:

Tegels zijn namelijk erg slijtvast. Een kras of een vlek is goed te behandelen. Daarnaast zijn keramische tegels waterafstotend, wat dus perfect is voor een vochtige ruimte als een badkamer. Het derde voordeel van keramiek is dat het zeer goed te onderhouden is. Tot slot is het materiaalsoort de beste warmegeleider van alle vloersoorten. Overweeg je vloerverwarming? Dan is een keramische tegelvloer de beste en zuinigste optie. 

Door deze voordelen, kiezen veel mensen dus voor een keramische tegelvloer. In huis wordt geleefd en vaak valt de keuze op tegels omdat deze erg lang mee gaan. De meeste vloeren blijven wel 30 jaar in perfecte staat. 

 

Een ook het plaatsen van wandtegels heeft voordelen

Wandtegels komen vooral terug in badkamers en toiletten. Daarnaast is het direct een sfeermaker voor de achterwand van een keuken. De keuze voor wandtegels heeft daarnaast ook te maken met het feit dat ze goed te onderhouden zijn. Veel klanten die een keuken kopen kiezen voor een betegelde achterwand tegen vetspetters van de kookplaat.  

 

Welke tegel past bij welke ruimte?

Een nog niet genoemd voordeel van keramische tegels is dat er ontzettend veel soorten tegels zijn. Sommige soorten zijn werkelijk in iedere ruimte te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan betonlook tegels. Sommige tegels worden vaak op specifiekere plekken gebruikt. Denk aan Portugese tegels, die worden gebruikt in klassieke hallen of in badkamers. Sommige tegels zijn alleen bruikbaar in één specifieke ruimte, zoals garagetegels.    

 

Laat je adviseren over jouw binnenruimte

Iedere binnenruimte is anders. Iedere ruimte vraagt daarom weer om een eigen aanpak. Wil je graag een ruimte laten betegelen? Een beetje hulp kan vaak geen kwaad. Onze adviseurs denken graag mee over de mogelijkheden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar tegels voor jouw badkamer. Vaak worden overgebleven tegels en snijresten gebruikt voor de toiletruimte. Daarnaast is het erg goed mogelijk om de keukenvloer door te trekken naar de woonkamer. We denken daar graag over mee.