Loading

Filter

Keukentegels bij Jan van Sundert

Een tegelwand plaatsen met kwalitatieve keukentegels is een uiterst duurzame keuze. Wist je dat een tegel vaak wel tot 20 jaar meegaat? Keukentegels worden vooral vervangen omdat men ze niet meer zo mooi vindt, niet om slijtage. Een tegelwand lijkt dus een hele investering, maar je kunt er nog een hele tijd mee vooruit.

De juiste keukentegel

Keukentegels zijn er in veel formaten. Kies je voor een grote tegel? Dan lijkt de ruimte over het algemeen groter. Hoe groter de tegel, hoe groter de ruimte lijkt is zo ongeveer de regel. Je hebt tegels in vierkant, rechthoek maar ook rond, hexagon en driehoekig is mogelijk.

De mogelijkheden

De verschillende soorten tegels zijn ondertussen ontelbaar. Je hebt tegels in natuurlijke en in felle kleuren, met of zonder structuur, mat of glanzend, met rechte of afgeronde hoeken. Alles is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan keramische tegels met houtlook of juist betonlook. Onze keramische tegels zijn te krijgen in allerlei prints en design, en niet van echt te onderscheiden.

Groots assortiment

Bij Jan van Sundert hebben we 5500m2 aan badkamer-, keuken- en tegelinspiratie. Verspreid over onze grote showroom liggen honderden tegelsoorten. Zowel op de vloer als in displays voor de wanden kun je de verschillende tegels bekijken.

Onze tegeladviseurs staan voor je klaar

Met meer dan 50 jaar ervaring op gebied van keukentegels zijn we dé expert uit de regio. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van tegels. Ook kennen zij onze keramische tegels  als geen ander. Zo helpen zij u te kiezen voor iets wat echt bij u past.

Meer informatie over onze keukentegels

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op gebied van vloertegels? Dan bent u meer dan welkom. U kunt gerust inspiratie komen opdoen in onze showroom, of maak een afspraak met een van onze specialisten voor een persoonlijk advies.