Loading

Filter

Groot assortiment badkamertegels

Bij tegelhandel Jan van Sundert vindt u naast een zeer uitgebreide collectie badkamers en sanitair uiteraard ook een groot assortiment badkamertegels passend bij uw wensen en budget. Badkamertegels zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Uw badkamer, doucheruimte of toiletopstelling inrichten met tegels? Onze badkamer tegels zijn voor iedere situatie geschikt.

Of u nu op zoek bent naar mozaiek tegels, keramisch parket tegels, portugese tegels of vtwonen tegels. In ons ruim 5500m2 grote tegelhuis vindt u tal van badkamertegel combinaties voor in de badkamer terug. Met ruim 100 complete badkamer opstellingen en meer dan 10000 tegel combinaties zit er dus altijd iets voor u tussen. Welke badkamertegel past bij uw specifieke smaak en stijl? Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes. Benieuwd naar ons grote badkamertegels assortiment?

Vloertegels en wandtegels als badkamer tegel

Welke tegel kiest u op de vloer en welke badkamertegel past u dan op de wand toe? Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. Een ruim aanbod aan tegels maakt het kiezen niet altijd gemakkelijker. Uiteraard staat ons team van experts graag voor u klaar. Zei leggen u de verschillen tussen vloer- en wandtegels in de badkamer uit en helpen bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om tint, kleur, formaat en contrast.

Tegenwoordig bestaat namelijk 90% van het assortiment uit vloertegels. Deze worden zowel op de vloer als op de wand toegepast. Dit maakt het dus mogelijk om slecht 1 type en tint tegel toe te passen waardoor de badkamer een rustige uitstraling krijgt. En omdat vloertegels vaak groter zijn dan traditionele wandtegels heeft dit als voordeel dat u ook minder voegen in de badkamer gaat krijgen. Minder voegen betekend minder aanslag en dus gemakkelijker te onderhouden.

Het grootste gedeelte van onze badkamertegels is dus multifunctioneel toepasbaar. U kunt dus gewoon kiezen wat u mooi vindt en hoeft hierin geen concessies te doen. Super handig toch?

Mozaïek tegels

Tegelhandel Jan van Sundert heeft een ruim assortiment aan mozaïek tegels in de showroom. Een mozaïek tegel is de kleinste variant die er bestaat. Veelal bestaat deze tegel uit een mat waarop verschillende kleine tegel blokjes zijn verwerkt. Dit geeft een erg leuke en moderne uitstraling. Mozaïek tegels zijn er in tal van verschillende kleuren, vormen en typen. Tegenwoordig zijn er een hoop varianten uit de klassieke mozaïek tegel voortgekomen. Zo kunt u tegenwoordig ook aan tegelstroken, steenstrips of decortegels denken. De blokjes worden vervangen door grotere stukken tegels of natuursteen en hebben vaak een robuustere uitstraling welke weer erg goed combineren in de wat natuurlijke badkamers. Uiteraard vindt u ook deze type tegels in ons tegelhuis terug.  

Keramisch parket tegels

Ook keramische parket ofwel houtlook tegels kunnen prima worden toegepast in uw badkamer. In ons tegelhuis vindt u tal van verschillende houttinten terug. Van natuurlijke houttinten tot de meer moderne white wash tinten. Allemaal ook nog eens verschillend van formaat. Zo kunt u een houtlook tegel dus ook prima in een kleine badkamer toepassen. Er is dus altijd een houtlook tegel voor uw situatie. Gebruik hem in de badkamer op de vloer of op de wand en geef uw badkamer een unieke en natuurlijke uitstraling. Ook qua onderhoud is een keramisch parket tegel een goede keuze. Door de houtstructuur ziet u er haast niets op. Daarnaast kan er geen vocht of vuil in de tegel kruipen. Een keramische parket tegel in houtlook is dus in alle opzichten een goede keuze voor in uw badkamer.

Portugese tegels

Helemaal van deze tijd zijn retro & vintage Portugese tegels. In ons tegelhuis vindt u tal van verschillende designs, tinten en vormen Portugese badkamertegels terug. Het toepassen van dit soort tegels geeft de inrichting van uw badkamer, toiletruimte of woonruimte een erg speels effect. Portugese tegels zijn zowel op de vloer als op de wand toe te passen. Omdat ze vaak wat kleiner van formaat zijn kunt u ze gemakkelijker verwerken dan de grote vloertegels welke tegenwoordig vaak worden toegepast. Portugese tegels bestaan inmiddels al meer dan 1000 jaar en passen daarom het beste in een iets wat klassieker en traditionele omgeving. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Wij helpen u graag de perfecte keuze te maken!

Vtwonen badkamertegels

Bij tegelhandel Jan van Sundert in Etten-Leur vindt u ook het complete aanbod Vtwonen tegels in ons tegelhuis terug. Het gaat hier om zowel badkamertegels als om vloertegels en wandtegels. Vtwonen badkamer tegels geven uw badkamer een complete, moderne en unieke uitstraling. Badkamers met vtwonen tegels zijn nooit saai. Dus zoekt u iets speciaals dan is de vtwonen badkamertegel collectie echt iets voor u.

Vindt hier meer over onze vtwonen collectie of bezoek ons tegelhuis te Etten-Leur.

Badkamertegels kopen?

Bekijk hier de badkamertegel trends. Heeft u een keuze kunnen maken? 

Al meer dan 50 jaar levert tegelhandel Jan van Sundert alleen de beste kwaliteit badkamertegels tegen de scherptste prijzen. Ooit begonnen als kleine tegelhandel en nu uitgegroeit tot het grootste tegelhuis van Nederland. Afspraak is afspraak. Een aanbetaling is dan ook niet nodig.

Onze deskundige adviseurs helpen u met het bepalen van de juiste vierkante meters of aantallen. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Levering is vaak uit voorraad mogelijk en zo niet dan meestal binnen 2 a 3 weken. Jan van Sundert levert door heel Nederland maar u zult onze vrachtwagen het meest tegenkomen in de regio Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur.

De klus klaar en nog volle dozen tegels over? Wanneer het een voorraad tegel betreft kunt u deze gewoon retourneren in ons magazijn. Hiervoor krijgt u dan u geld terug. Ideaal toch?

Voor tips en uitleg met betrekking tot het uitzoeken van de juiste badkamer tegel kijkt u hier