Een afspraak maken
Vandaag gesloten

Keukenwinkel Etten-Leur

Een keukenwinkel in Etten-Leur, maar eenvoudig aan te rijden vanuit plaatsen als Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout of Dordrecht. Jan van Sundert is dé keukenzaak voor Zuidwest Nederland en beschikt met 5500m2 over de grootste showroom van de Benelux. Bij ons vind je onder andere:

 • 100+ complete keukens
 • Gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp + offerte
 • Producten van vele topmerken
 • Geen aanbetalingen bij aankopen
 • Ervaren adviseurs die jou verder helpen

Impressie keukenwinkel:

Keukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leur

Klaar om de eerste stap te zetten?

Door het maken van een vrijblijvende afspraak zet jij de eerste stap naar jouw nieuwe keuken.

Onze adviseurs kunnen de verschillende materialen toelichten, delen jouw ruimte slim in via een 3D-ontwerp en zorgen ervoor dat jij een goede keuze maakt.

Let op! Vrijblijvend langskomen mag altijd, maar met een afspraak weet je zeker dat onze adviseurs tijd hebben.

Wij zijn o.a. dealer van:

Keukenwinkel met gratis keukenmontage

Stel je voor, een prachtig ontworpen keuken die naadloos in je leven past, met hoogwaardige materialen en slimme indelingen.

En dan wordt het nog beter, bij aankoop van de keuken geniet je van gratis keukenmontage.

Gratis keukenmontage is geldig bij alle keuken aankopen vanaf 6500,- euro.

Uitgevoerde projecten:

Keukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leurKeukenwinkel etten-leur

Al ruim 55 jaar gewoon goed in keukens, badkamer, tegels en sauna's

Jan van Sundert staat voor 'gewoon goed'. Daarmee willen we zeggen dat we staan voor het leveren van goede kwaliteit zonder gedoe. We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom zorgen we voor:

 • Een grote showroom van 5500 m2 waarin je elke stijl, vorm en kleur in het echt kan zien.
 • Een gratis 3D ontwerp waar je real-time op het scherm kan kijken, wel zo transparant.
 • Mogelijkheden voor elk budget, door ons brede aanbod is er voor elke prijs wel iets.
 • Vele ervaringen van eerdere klanten. Deze beoordelen ons gemiddeld met een 9.3.

Enkele keukens in onze keukenwinkel:

 • Keukenwinkel met kwaliteit keukens in Etten-Leur

  Op zoek naar mooie keukens in Etten-Leur? In onze keukenwinkel staan tientallen keukens opgesteld. Iedere keukenopstelling is aan te passen naar jouw eigen wensen en budget. De keukens worden door ons geïmporteerd rechtstreeks uit de fabriek. We bieden daarom een scherpe prijs.

  Wil je een nieuwe keuken aanschaffen? Dan adviseren we je eerst wat inspiratie op te doen in een showroom of online. Je bent in onze showroom altijd welkom. Weet je al wat je wil? Plan dan een afspraak met een van onze adviseurs. Onze keuken specialist inventariseert dan jouw wensen, bekijkt de mogelijkheden en zal verschillende voorstellen doen. Zo kun je samen werken aan jouw droomkeuken. Alles is vrijblijvend en je kunt eindeloos en kosteloos wijzigingen doen. Een keuken kiezen is namelijk nog niet zo eenvoudig

 • Keukens voor ieder budget

  Alle keukens zijn aan te passen naar jouw budget en smaak. Je kunt dus ook meerdere keukens combineren tot jouw droomkeuken. Je hebt complete keukens al vanaf € 4000,-. Daarnaast kunnen we ook alle apparatuur leveren, zodat je een complete keuken inclusief gratis montage krijgt afgeleverd. We zetten de keuken gemiddeld in één dag zodat je weer snel kunt koken naar hartenlust.

 • Benieuwd naar onze keukenwinkel?

  Benieuwd naar al onze keukens? Je kunt onze keukenwinkel altijd vrijblijvend bezoeken, of een afspraak inplannen als je de hulp van een adviseur wil. Onze keukenzaak is gelegen in Etten-Leur en makkelijk te bereiken, doordat we direct langs de snelweg liggen. In onze keukenwinkel ontvangen we naast bezoekers uit Etten-Leur ook vele bezoekers vanuit Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout en Dordrecht.

 • Keukenwinkel met landelijke keukens

  Keukens zijn er in vele verschillende stijlen. Landelijke keukens verkopen we vaak en veel. Deze keukens zijn tijdloos en erg geliefd in grotere keukenruimtes. Bekijk hier al onze landelijke hoekkeukens.

 • Keukenzaak met moderne en luxe keukens

  Een andere stijlfavoriet zijn de moderne en luxe keukens. Een brede stijl met vele opties. In deze keukens zien we dat er vaak wordt gekozen voor greep loze deuren met easy-touch zodat je geen vingerafdrukken ziet. Bekijk hier de moderne keukens.

 • Zwarte keukens in onze keukenzaak

  Ook niet weg te denken uit ons assortiment zijn de zwarte keukens. Je denkt bij zwarte keukens misschien meteen aan een moderne keuken, maar je hebt ook landelijke zwarte keukens. Daarnaast heb je deze keukens in hoekopstelling, U-vorm of als rechte keuken.

 • Showroomkeukens bij Jan van Sundert

  Heb je een beperkt budget, maar wil je toch graag een uitgebreidere keuken laten zetten? Dan is een showroomkeuken wellicht iets voor jou. Deze mooie keukens hebben een tijdje in onze keukenwinkel gestaan, maar ook wij veranderen onze keukenzaak met enige regelmaat. Hierdoor moeten we om de zoveel tijd ruimte maken voor nieuwe keukens. Hierdoor wordt een nog altijd goede keuken een showroomkeuken waarbij hij weg mag voor een zacht prijsje. Bekijk alle showroomkeukens hier.