Loading

Filter

Showroomkeukens bij Jan van Sundert

Een mooie keuken hoeft niet duur te zijn! Bent u op zoek naar een moderne, landelijke of designkeuken voor een zacht prijsje? Dan kunt u overwegen één van onze showroomkeukens een nieuw thuis te geven. In onze showroom plaatsen we regelmatig nieuwe keukens om onze klanten zicht te geven op de mogelijkheden. Dat betekend dat regelmatig keukens die we vervangen in de uitverkoop gaan. Bekijk op deze pagina alle showroomkeukens.

De voordelen van een showroomkeuken

Het plaatsen van een showroomkeuken heeft een aantal voordelen. Naast de voordelige prijs krijg je namelijk wel een kwaliteitskeuken. In de showroom worden keukens veelvuldig bekeken. Omdat de keukens van goede kwaliteit zijn, zijn de meeste keukens beschadiging vrij. Indien dit niet het geval is staat dit altijd bij de keuken vermeld. Daarnaast krijgt u naast de kasten ook alle apparatuur bij de showroomkeuken cadeau. Dat scheelt duizenden euro’s aan een vaatwasser, afzuigkap, koelkast en soms zelfs vriezer. Daarnaast is het mogelijk een showroomkeuken te laten monteren. Hierdoor hoeft u niets zelf te doen.

Customizen

In een aantal gevallen is het mogelijk de showroomkeuken aan te passen. Wilt u hier gebruik van maken? Dan adviseren we u contact met ons op te nemen over de mogelijkheden. Geef vooral uw wensen door, dan kijkt een van onze keukenspecialisten wat er mogelijk is.

Garantie

De garanties op de showroomkeukens verschillen. Ook voor apparatuur gelden weer andere garantievoorwaarden. Bespreek met een van onze verkopers wat de voorwaarden en de mogelijkheden zijn.

Benieuwd geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden op gebied van showroomkeukens? Onze adviseurs staan volgens onze openingstijden voor u klaar. In onze showroom zijn bovenstaande keukens te bezichtigen, dat geeft toch een beter beeld dan op een paar afbeeldingen. Hebt u de keuze al gemaakt? Laat dit dan vooral even aan ons weten, we reserveren dan de keuken en bespreken de afhandeling met u, of bekijk hier eerst al onze keukens.