Loading

Filter

Landelijke keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken met een warme en sfeervolle uitstraling, dan is een landelijke keuken echt iets voor u. De vele details, het materiaalgebruik en de natuurlijke tinten zorgen voor een warme sfeer in uw woning. Het is de perfecte keukenstijl voor wie op zoek is naar een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook gezelligheid uitstraalt. De collectie van Jan van Sundert bestaat uit landelijke keukens in zeer veel uitvoeringen, verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en opstellingen, bijvoorbeeld ook met kookeiland.

Nostalgie in een nieuw jasje


Een landelijke keuken is een keuken die nostalgie uitstraalt. Het is de sfeer van vroeger, maar dan in een nieuw jasje en voorzien van alle denkbare gemakken. Typische kenmerken van een landelijke stijl zijn het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. De houten keukenkastjes zijn in de meeste gevallen voorzien van kaders. Ook de greepjes op de deurtjes en lades spelen een belangrijke rol. Deze zijn onmisbaar en zorgen voor die typische landelijke stijl. Ook wordt er vaak gekozen voor een groot en robuust fornuis en een klassiek ogende spoelbak met bijpassende kraan. Dit zijn stuk voor stuk elementen die voor een sfeervolle en landelijke uitstraling zorgen.

Bekijk de collectie landelijke keukens in onze showroom en vraag onze medewerkers naar de eindeloze mogelijkheden en stel uw droomkeuken samen.