Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
JanVanSundert

Baden+ Kennisdag

31-10-2023
Geschreven door: Laura Nobel

Maandag 9 oktober bezochten we met verschillende collega’s de Baden+ Kennisdag in Culemborg. Een dag waarin we verschillende workshops volgde, leveranciers vertelde over hun producten, we in gingen op marktontwikkelingen en de nieuwste trends voor het jaar 2024. Kortom, een volle dag met interessante onderwerpen voor onze sanitair zijde. 

Alle activiteiten vonden plaats bij VRIJ in Culemborg. Een prachtige, sfeervolle locatie waar je je eveneens door kon laten inspireren. Ook de keuken stelde niet teleur en heeft ons de volledige dag voorzien van heerlijke hapjes en drankjes. Onder onze collega’s waren vooral de zalm en pompoen soep populair! Maarten van Apeldoorn | Smartphone fotografie
Bij de kennissessies zijn we begonnen met de fotografie workshop van Maarten van Apeldoorn. Als keuken- en sanitair specialisten hebben we vaak geen eigen fotograaf in dienst of een professionele camera tot onze beschikking. Maarten liet ons zien dat dit ook niet altijd nodig is en je al geweldige foto’s met je mobiel kan maken! 

Als expert in smartphonefotografie leerde hij ons hoe we hoogwaardige foto’s kunnen maken met een mobiele telefoon. Deze kennis hebben we ook direct toegepast en hieruit kwamen de volgende afbeeldingen.Suzan Verbruggen | Badkamertrends 2024
De tweede sessie kregen we van Suzan Verbruggen van Baden+ en ging in op de badkamertrends voor 2024. Zeer relevant, want binnenkort komen ook wij met onze verwachtingen voor de badkamertrends voor 2024. Deze baseren we op onze ervaringen in de showroom, gesprekken met klanten, trendtools en informatie vanuit presentaties als deze bij Baden+. 

Ilja Wolters | Beter badkamers ontwerpen
De laatste sessie kregen we van niemand minder dan Ilja Wolters, docent aan het NIA en interieurarchitect met een specialisatie in badkamers. Hierin kregen we handige vuistregels die ons kunnen helpen bij het ontwerpen van nog betere badkamers. We gingen in op het effect van licht, het kleuren van een plafond en het in balans brengen van een ruimte door indeling. 

Ook deze workshop was hands-on en konden we direct gaan toepassen in onze eigen ontwerpen op papier. Knippen, lijmen, tekenen en vervolgens bepalen welke ontwerpen rust uitstraalde.Leveranciers met een verhaal
Buiten stonden al meerdere leveranciers op ons te wachten. Instamat, Easy drain, Hans Grohe, Looox en Geberit vertelde ons meer over de producten die ze meegenomen hadden. Van sommige producten hadden we zelfs een primeur! Kortom, we kunnen binnenkort enkele nieuwe producten verwachten. We eindigden de dag met een gezellige borrel in de sfeervolle binnenruimte van VRIJ. Wederom genieten van het heerlijke eten en genoeg informatie om mee aan de slag te gaan.