Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 21:00 | Let op! Donderdag 20 juni koopavond ipv. vrijdag 21 juni!
JanVanSundert

7x unieke Cottoceramix tegels

28-05-2024
Geschreven door: Amber van Overveld

Ben je op zoek naar een statement in jouw badkamer of keuken? Met een bijzondere tegel kun je echt iets unieks creëren. In deze blog laten we je 7 unieke tegelvormen van Cottoceramix zien. Misschien raak je geïnspireerd om jouw badkamer of keuken een make-over te geven!

Cottoceramix tegels:

  1. Alure Scale
  2. Squama
  3. Arabesco Liso
  4. Dart
  5. Ruit
  6. Trapez
  7. Hexagon

1. Alure scale

Ben je toe aan een chique uitstraling in jouw badkamer of keuken? De Alure Scale collectie brengt een luxe in elke ruimte. De een bijzondere vorm, lichte kleuren en subtiele natuursteen geeft deze collectie de allure. Deze tegel is beschikbaar in vier zachte grijs- en beigekleuren.


2. Squama

De squama, ook wel bekend als schubben tegels, zijn misschien al bekend bij je. Deze tegels geven een speelse en unieke uitstraling aan je wand. De mogelijkheden bij Cottoceramix zijn eindeloos: van glanzend wit tot mat groen. Deze tegels worden vaak gebruikt als achterwand in de badkamer, maar zijn ook populair in toiletten!


3. Arabesco Liso

De meest unieke tegel van deze is zonder twijfel de Arabesco Liso. Deze Spaanse tegel creëert een chique en bijzondere uitstraling en valt natuurlijk op door de buitengewone vorm. De collectie heeft vier kleuren en de tegels hebben een mooie subtiele glans.


4. Dart

Wil je een unieke look creëren, maar vind je te de voorgaande vormen toch wat te veel voor je? Dan is de Dart-tegel perfect voor jou! Kies voor één kleur voor een harmonieus geheel, of maak het wat speelser door twee verschillende kleuren te combineren, zoals te zien is in de middelste afbeelding hieronder.


5. Ruit

De ruitvormige tegel is al lange tijd populair, en Cottoceramix heeft deze klassieker nieuw leven ingeblazen met hun serie. Deze tegels hebben een mooie glans en subtiele kleurvariaties, wat zorgt voor een prachtige uitstraling.


6. Trapez

Een veelzijdige tegelvorm is de trapez. Deze unieke trapeziumvorm heeft een rechthoek waarbij de één zijde korter is dan de andere. Hierdoor kun je diverse geometrische patronen creëren en experimenteren met verschillende kleurcombinaties. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden!


7. Hexagon

We sluiten natuurlijk af met de hexagon; we mogen de zeshoek niet vergeten. Deze tegelvorm wordt vaak gekozen voor zowel badkamers als keukens. Bij Cottoceramix vind je de hexagon in een breed scala aan kleuren en patronen, van levendige tinten tot marmer en koper!


Dealer van Cottoceramix

Benieuwd naar de tegels van Cottoceramix? Jan van Sundert is een dealer van Cottoceramix en in onze showroom hebben we een grote collectie aan tegels van Cottoceramix. Hier zijn alle bovenstaande tegels te vinden, maar ook andere wand- en vloertegels van dit merk. In verschillende kleuren, formaten, structuren en ook nog toegepast in onze badkamers, keukens en toiletten. Zo zie je niet enkel een losse tegel, maar ook hoe deze tot zijn recht komt in een echte woonruimte.