Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30
JanVanSundert

Binnenkijker met inloopdouche onder schuin dak

25-03-2024
Geschreven door: Amber van Overveld

Stap binnen in de badkamer van John en Miranda. Een ruime badkamer, maar met een uitdaging: het schuine dak. In deze blog ontdek je hoe we samen de perfecte indeling creëerden. Een bad én douche waren namelijk onmisbaar voor John en Miranda. Het leuke is dat de nieuwe indeling ook voor een verandering gezorgd heeft. Voorheen was de douche verouderd, waardoor het bad favoriet was. Nu, met een nieuwe en royale inloopdouche, is de balans veranderd. De douche is nu ineens populairder dan het bad!

De voordelen van een royale badkamer

De royale badkamer van John en Miranda biedt veel voordelen. Zo is er ruimte om het toilet mooi af te sluiten met een muurtje, wat meer privacy geeft. De dubbele wastafel geeft een luxueuze uitstraling en zorgt natuurlijk voor extra comfort. Door de keuze voor een houten badmeubel geef je de grijze badkamer een natuurlijk warme uitstraling. Het hout komt ook leuk terug in de douchetegel.

De inloopdouche onder het schuine dak

Het schuine dak in de badkamer van John en Miranda creëerde een uitdaging voor de indeling. De ruimte zelf is groot, maar de schuine kant beperkte de mogelijkheden. Voorheen was deze kant afgetimmerd, wat de ruimte nog kleiner deed lijken. Echter is de aftimmering verwijderd, waardoor de badkamer nu veel ruimer is. De inloopdouche is vervolgens slim onder het schuine dak geplaatst. En ook het bad past met het voeteneind perfect onder de schuine kant.

Wellness-gevoel door het vrijstaand bad

Het vrijstaand bad met blauw licht geeft een ontspannende sfeer in de badkamer van John en Miranda. Dit unieke element, bedacht door John zelf, is een ware eyecatcher die de ruimte een luxe uitstraling geeft. De speciale badlamp is onzichtbaar weggewerkt achter het bad. Het blauwe licht, dat in verschillende kleuren kan worden ingesteld, zorgt voor een het echte wellness-gevoel.

Houtlook tegel in het toilet

De populaire houtlook tegels in het toilet geven een warme sfeer. De tegels zijn hetzelfde als die in hun woonkamer, waardoor er een mooie verbinding ontstaat tussen de verschillende ruimtes. Een bijzondere twist is de keuze om de tegels achter het toilet recht te leggen in plaats van in visgraatverband. Dit geeft een speels effect en zorgt voor een rustiger geheel.

De ervaring met Jan van Sundert

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Jan van Sundert. We zijn goed geadviseerd en ook de installatie via Jan van Sundert is perfect verlopen. De installateur dacht goed mee en kwam zelf met het idee om de achterwand in het toilet horizontaal te tegelen, daar zijn we heel blij mee.

Leuke sneak peek: John en Miranda zijn enorme wijnliefhebbers! Ze hebben een prachtige grote wijnkoelkast in hun keuken. Benieuwd naar de keuken? Houd onze socials in de gaten.