Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
Keuken klein appartement

Binnenkijker keuken klein appartement

16-05-2024
Geschreven door: Amber van Overveld

Na een tijdje in haar kleine appartement te hebben gewoond, vond Ineke dat het tijd was voor een renovatie. Ze besloot de badkamer, keuken en het toilet aan te pakken om het kleine appartement helemaal naar haar eigen stijl te maken. Haar eerste focus lag op de badkamer. Nadat ze bij Jan van Sundert was geweest en enorm tevreden was over het resultaat, wist ze dat ze niet verder hoefde te zoeken voor de keuken en het toilet. Ineke is enorm blij met de metamorfose en toevoeging van goud in het interieur van haar appartement en laat dit met trots zien in dit blog!

Keuken klein appartement

Keuken voor het kleine appartement

Ineke had nog geen idee wat ze precies wilde voor haar keukenopstelling of welke eisen ze eraan stelde. Nadat de adviseur verschillende opties had ingetekend, koos ze uiteindelijk voor de huidige opstelling van haar keuken. Ook over de kleuren en materialen was Ineke nog niet uit. In de showroom van Jan van Sundert liet ze zich inspireren, waarbij de adviseur haar hielp om haar droomkeuken te visualiseren.

Oorspronkelijk dacht Ineke aan een witte keuken, gezien het gebrek aan ramen in haar keuken. Maar na overleg met haar zoon en de adviseur, besloot ze toch te kijken naar een zwarte keuken. Het resultaat was verbluffend: een zwarte keuken met lichte muren kwam veel beter tot zijn recht! Dankzij de lichte vloer, het lichte blad en gouden accenten oogde de keuken helemaal niet te donker. In plaats van matte zwarte frontjes koos ze voor kastjes met houtnerf, die net waren binnengekomen. Deze keuze bleek niet alleen minder gevoelig voor vingerafdrukken, maar gaf ook een leuk detail en een luxe uitstraling aan het interieur, precies waar Ineke naar op zoek was.

Keuken klein appartement

Goed keuken advies

Ineke wilde aanvankelijk geen Quooker, maar op advies van haar zoon en adviseur ging ze toch overstag. Nu is ze ontzettend blij dat ze naar hen heeft geluisterd, want ze kan niet meer zonder! Ook de Bora werd haar aangeraden, en aangezien ze sowieso een kookplaat met geïntegreerde afzuiging mooier vindt, was de keuze snel gemaakt. Ook met deze beslissing is ze erg tevreden; de Bora werkt namelijk uitstekend.

Het hele proces verliep ontspannen; ik kreeg echt de tijd om keuzes te maken en niemand zat me op te jagen. Het was geen enkel probleem om dingen aan te passen. Ik ben heel blij met mijn aankoop; het voelt goed. Ook al duurde het even voordat ik tot mijn beslissing kwam, dat was helemaal geen probleem.

Keuken klein appartement

De perfecte gouden match

Wat natuurlijk meteen opvalt in deze keuken is de perfecte match van gouden kraan en gouden greeplijsten. Deze combinatie zag ze in de showroom en de gouden details in het interieur passen perfect bij haar unieke stijl. Ze is erg tevreden met de service van de adviseur, die haar meenam naar de showroom en haar verschillende opties liet zien. Ineke kon haar ideeën vervolgens op de tekening laten aanpassen, wat uiteindelijk resulteerde in dit prachtige keukendesign.

Ineke is ontzettend blij met haar witte marmerlook aanrechtblad. Door het rechtstreeks bij de fabrikant uit te kiezen, kon ze de bladen in het echt zien en een duidelijker beeld krijgen van haar wensen. Dit heeft ze als zeer positief ervaren! En zeg eerlijk, het lichte marmerlook blad staat prachtig bij haar zwart met goud interieur.

Keuken klein appartement

Toilet met een wauw-effect

Ineke's toilet maakt echt indruk met een wauw-effect! Zelf heeft ze in de showroom de perfecte tegelcombinatie samengesteld. Voor Ineke mag het toilet best wat extra’s hebben en ze wilde hier een hotel chique effect creëren. Hiervoor had ze al een tegelcombinatie in zwart en goud in gedachten. De zwarte marmerlook tegel komt uit dezelfde serie als die in haar badkamer en hier was ze meteen zeker over. De gouden tegel ontdekte ze in een badkamer in de showroom, wat leidde tot deze prachtige combinatie. Leuk dat we hier ook weer de zwart met gouden interieur combinatie terug zien komen!

Keuken klein appartement

Verliefd op de badkamertegel

De badkamer stond als eerste op de lijst bij de renovatie van het appartement. Doordat ze bij Jan van Sundert terechtkwam, bezocht ze twee andere winkels waar ze inspiratie opdeed en haar besluit nam: de badkamer moest met langwerpige tegels in groen of blauw worden ingericht.

Bij mijn afspraak met Jan van Sundert kwam ik om mijn ideeën te laten uittekenen, maar voordat ik mijn afspraak had, liep ik een rondje door de showroom. Daar viel mijn oog op deze beige/gouden tegel, en ik was meteen verkocht! Ik vond het zo prachtig en wist gelijk dat dit het was. Ik hoefde niet meer naar andere groene of blauwe tegels te kijken. We kozen voor de combinatie met de witte tegel omdat de badkamer klein is en met een donkerdere tegel, zou het nog krapper lijken.

Keuken klein appartement

Badkameradvies

Na een afspraak van ongeveer 2 uur stond Ineke weer buiten en had ze haar droombadkamer gekocht. Nadat de adviseur wat advies had gegeven over het badmeubel, de spiegel en de douchewand maakte hij een 3D-ontwerp. Zo kon ze precies zien hoe het eruit kwam te zien en haar reactie was meteen ‘JA’. De installatie werd goed geregeld en zo kon ze heel snel gaan genieten van haar nieuwe badkamer.

Tevreden over Jan van Sundert

Ik ben over het algemeen zo tevreden over Jan van Sundert. Het is een hele mooie zaak waarbij je alles kunt zien en samenstellen. De adviseurs hebben mij goede adviezen gegeven. Als er wat is, is er altijd iemand bereikbaar en bereid om te helpen. Ik ben nu voorzien van prachtige ruimtes maar ik zou zo weer terugkomen.