Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
JanVanSundert

Binnenkijker keuken met wijnkoelkast

09-04-2024
Geschreven door: Amber van Overveld

Na hun nieuwe badkamer was het voor John en Miranda tijd om ook hun keuken te renoveren. Eén ding was zeker: de grote zwarte wijnkoelkast zou een prominente plaats in de keuken krijgen. Naast de wijnkoelkast is het mooi verlichte kookeiland met ledstrips een opvallend element. De ledverlichting en het gebruik van hout zorgt voor een warme sfeer waardoor de keuken een fijne leefruimte wordt. Benieuwd hoe John en Miranda hun droomkeuken tot leven hebben gebracht? Lees dan verder over hun inspiraties, de keuzes die ze maakten en het verloop van het aankoopproces!

Inspiratie vanuit de showroom

John en Miranda wilden ontzettend graag een kookeiland, maar twijfelden of dit in hun keuken zou passen. Gelukkig kregen ze goed advies en kwamen ze uit op een praktisch schiereiland. Een zwarte kastenwand vonden ze chique, maar een volledig zwarte keuken was te veel van het goede. In de showroom werden ze op slag verliefd op keuken Aix en Provence, met zijn perfecte kleuren- en materialencombinatie.

Strak en modern apparatuur

De keuken is uitgerust met luxe apparatuur die van alle gemakken voorzien is. De keuze voor een Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging was een weloverwogen beslissing. Het creëert een strakke en moderne uitstraling in de keuken zo zonder afzuigkap. Miranda wilde daarnaast graag een oven met inschuifbaar front. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak, aangezien je hierdoor eenvoudiger bij de ovenruimte kunt.

Warmte creëren door ledstrips 

In de showroom kregen John en Miranda de optie te zien om ledstrips toe te voegen aan het kookeiland. Ze waren het er onmiddellijk over eens dat dit er prachtig bij zou staan. De warme sfeer dat het licht zou geven en de perfecte match met het hout waren voor hen doorslaggevend. Achteraf besloten ze om zelf nog een timer op de ledverlichting te installeren. Ze merkten namelijk dat de verlichting anders te weinig werd ingeschakeld.

De ingebouwde wijnkoelkast als blikvanger

De zwarte ingebouwde wijnkoelkast springt echt in het oog in deze keuken. John en Miranda zijn enorme liefhebbers van wijn. John is intensief bezig met zijn passie voor wijn en volgt op dit moment zelfs de hoogst mogelijke wijnopleiding wereldwijd. Daarom is het geen verrassing dat deze wijnklimaatkast het pronkstuk van de keuken is. Daarnaast vroegen we John, als echte wijnkenner, om advies. Welke wijn zou hij andere graag aanbevelen?

John zijn antwoord: een mooie Duitse Spatburgunder uit de Ahr

Ook de tegelvloer van Jan van Sundert

Bij Jan van Sundert tref je een uitgebreide collectie tegels aan. We vinden het handig dat je alles op één plek kunt vinden, of het nu gaat om vloertegels, badkamers of keukens. Bovendien is het prettig dat Jan van Sundert dichtbij is en uitstekende service biedt - alles is mogelijk.