Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
Kleine u keuken met bar

Binnenkijker kleine u keuken met bar

30-04-2024
Geschreven door: Laura Nobel

Ben en Anja zijn geen onbekende meer voor Jan van Sundert. Na meerdere aankopen bij ons hebben we ze ook deze keer weer mogen helpen. Het werd voor zowel de kleine keuken, als de badkamer een rustige basis met accenten van hout. Benieuwd hoe dit er nu uitziet? Kijk dan vooral even mee in de woning van Ben en Anja.

Kleine u keuken met bar

Kleine U-keuken met bar

Ben en Anja weten goed wat ze willen. Ze hebben in hun leven al meerdere keukens gekocht en weten hierdoor wat ze wel en niet prettig vinden. Daarnaast is Pinterest een geliefde inspiratiebron en bezochten ze meerdere showrooms om ideeën op te doen.

Vanuit hier besloten ze dat de nieuwe keuken vooral uit lage kasten moest bestaan, in plaats van de hoge kasten die ze nu hadden. Dit zou helpen om de keuken ruimtelijker te laten voelen en bood de mogelijkheid om een bar toe te passen. Uiteindelijk kozen ze voor een afspraak bij Jan van Sundert vanwege eerdere aankopen en ervaringen. Hierbij waren Ben en Anja vooral te spreken over het geduld van de adviseurs.

Kleine u keuken met bar

Bora en Quooker een must

In de nieuwe keuken wilde ze graag een Bora en Quooker. Deze hadden ze niet in hun voorgaande keuken en in het begin waren ze ook nog sceptisch. Want werkt een Bora met kookbladafzuiging wel echt zo goed? En is een Quooker echt zoveel handiger in gebruik? Na positieve verhalen en ervaringen van vrienden besloten ze ervoor te gaan. Een Bora en Quooker werden een must voor de nieuwe keuken.

De einduitslag? Ben en Anja willen nooit meer iets anders. Nu de nieuwe keuken enkele maanden in gebruik is, zijn ze het met hun vrienden eens. Een Bora werkt fantastisch en een Quooker is niet noodzakelijk, maar zeker handig!

Kleine u keuken met bar

3D-ontwerp voor kleine U-keuken met bar

Tijdens een afspraak wordt er altijd een 3D-ontwerp gemaakt. Hierboven zie je hoe de wensen van Ben en Anja visueel gemaakt zijn. We zien de Bora, Quooker en houten keukenplank terugkomen, maar ook de wens voor lichte kleuren en lage kasten. Daarnaast wilde ze graag de koelkast uit de voorgaande keuken behouden. Deze koelkast was pas 3 jaar oud en functioneerde natuurlijk nog goed. Deze hebben we dan ook zonder problemen in de nieuwe keuken geïntrigeerd.

Echter, de grootste verandering ten opzichte van de voorgaande keuken is de toevoeging van een bar. Dit is een heerlijk plekje geworden om te ontbijten en te genieten van een kop koffie, iets wat Ben en Anja sinds hun nieuwe U-keuken met bar vaak doen.

Kleine u keuken met bar

Gezellige sfeerverlichting

De eikenhouten planken zijn terug te zien in het 3D-ontwerp, maar zijn niet afkomstig van Jan van Sundert. Ben heeft deze prachtige planken laten maken bij een kleinschalig bedrijf in Langeveen. Hier hebben ze zelfs een bezoek aan de fabriek mogen brengen en het resultaat mag er dan ook wezen!

Het eikenhout geeft een warme sfeer en past eveneens goed bij de houten vloer in de woning. De verlichting is ook te dimmen en zorgt zo voor de juiste sfeer op elk moment van de dag. Het kan haast niet anders of je voelt je thuis in deze kleine U-keuken met bar!

Kleine u keuken met bar

Kleine, lichte badkamer

Drie jaar eerder vernieuwde Ben en Anja al hun badkamer via Jan van Sundert. De badkamer was verouderd en ook niet ideaal qua indeling. Omdat de badkamer vrij klein is was er behoefte aan een ruimtelijk gevoel creëren. Dit hebben ze gerealiseerd door voor lichte kleuren te kiezen, een groter formaat vloertegel en een glazen douchewand.

De lichte kleuren helpen bij een ruimtelijk gevoel geven en doordat je door de glazen douchewand kan kijken wordt het zicht niet geblokkeerd. Dit helpt eveneens om de ruimte groter te laten lijken. Daarnaast ruilde Ben en Anja hun dubbele wastafel in voor een enkele wastafel, wat een stuk beter past in deze badkamerruimte.

Kleine u keuken met bar

Opbergruimte genoeg

Ondanks dat de badkamer een klein formaat heeft, is er opbergruimte genoeg. Het badkamermeubel bevat twee ruime lades en ook de spiegelkast biedt opbergruimte. De spiegelkast zorgt eveneens voor een opgeruimde look in de kleine badkamer. Dankzij het kastje staan spullen niet los uitgestald in de badkamer, maar netjes weggewerkt achter de spiegelkastdeuren.

Enkele jaren geleden zou deze hoeveelheid opbergruimte niet voldaan hebben. Alle 3 de dochters van Ben en Anja woonde toen nog thuis, wat een andere hoeveelheid badkamerspullen betekende.

Kleine u keuken met bar

Jou ook verder helpen?

Ondertussen zijn Ben en Anja helemaal voorzien en genieten ze van hun nieuwe keuken en badkamer. Zit er voor jou ook een keuken, badkamer, sauna of vloer in? Dan zouden we je graag helpen om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Je kan vrijblijvend naar onze showroom in Etten-leur komen, of eenvoudig een afspraak inplannen via: afspraak maken als je zeker wil zijn dat onze adviseurs tijd hebben. Hopelijk tot snel!