Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
Moederdag keukens en badkamers | Jan van Sundert

Moederdag: Zet je moeder in het zonnetje

13-11-2023

Liefde uit de keuken

Voor de mama's die graag koken of die van het koffie-/theeleuten zijn

Zijn haar pannen een beetje toe aan vervanging? De pannen van AEG bijvoorbeeld zijn een prima optie! Super kwaliteit, makkelijk schoon te maken, vaatwasserbestendig en geschikt voor alle soort kookplaten.

Of misschien een mooie nieuwe servies? Een leuke thee- of koffiesetje bijvoorbeeld met kopjes, melkkannetje en suikerpotje.

Houdt ze van bakken? Misschien hier een ideetje: nieuwe bakvormen, een mixer, of een pakketje van ingrediënten voor een heerlijke taart.

Moederdag | Jan van Sundert

En voor de mama's die (een keer) liever niet in de keuken staan

Of je nu bij moeders woont of het al heel lang geleden is voor jou, verras je moeder met een home-cooked maaltijd. Maak haar favoriete maaltijd of een heerlijk uitgebreide ontbijt/brunch.

Geen inspiratie of niet de beste chef? Verras haar anders met een borrelplank of charcuterie vol ambachtelijke vleeswaren, kazen, frisse groente, druiven, noten, brood en jam. Een mooi flesje wijn mag uiteraard niet ontbreken.

Er is niets beter dan quality time onder genot van een heerlijk hapje eten.

Even ontspannen

Voor de mama's die meer Me-Time verdienen

Maak de badkamer een wellness ruimte voor haar. Zet geurkaarsen neer, luxe scrubs of (DIY) bruisballen voor in bad.

Wil je ervoor zorgen dat zij meer van dit soort momentjes kan hebben? Dan is een badplank een perfect cadeau! Zo kan zij optimaal genieten van het badderen terwijl ze een filmpje kijkt of een boek leest onder genot van een drankje.

Moederdag | Jan van Sundert

Voor de mama's die het heerlijk vinden om zichzelf op te tutten

Maak voor haar een verwenpakket van haar favoriete cosmetica, doe een giftcard cadeau of koop voor haar een cosmetica opberger en/of make-up spiegel.

Wat je ook doet voor mams… maak er een speciale dag van. Fijne moederdag!