Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
Franke Multiwaterkraan | Jan van Sundert

Kies voor het gemak van een Franke Multiwater kraan

08-02-2023

Alles uit 1 kraan

Ideaal voor iedere keuken! Stel het zelf samen met de verschillende opties. U kunt kiezen voor alleen kokend water naast neutrale water tot alle mogelijke opties (kokend water, gezuiverd, gekoeld, bruisend).

Lekker makkelijk

Een multiwater kraan van Franke maakt je leven makkelijker. Met de multiwater systemen van Franke heb je direct kokend water om te genieten van een kop thee. Ook het bereiden van maaltijden gaat een stuk sneller. Zin in een glaasje gekoeld of bruisend water op een warme zomerdag? Ook deze heb je razendsnel en makkelijk in een draai en druk op de knop.

Keep it safe

Met kokend water is het altijd opletten. De Franke kokend water kranen zijn ontwikkeld met een kindveilig bedieningsmachanisme. Zo houd je het safe voor iedereen.

Duurzaam en slim

De  Franke multiwater systemen zijn duurzamer dan je denkt. De energiezuinige boilers verbruiken gemiddeld slechts 0,10 cent per dag!

Ook het kopen van plastic waterflessen met de gezuiverd, gekoeld en bruisend speciaal water is verleden tijd.

De opties van een Franke multiwater kraan

  • Heerlijk sprankelend water

Alles uit 1 kraan! Het tappen van direct gekoeld sprankelend water uit uw kraan is een luxe die u uzelf wilt veroorloven. Naast het feit dat het erg lekker is, smaakt iedere slok water of limonade net een beetje specialer. Niet alleen duurzaam, maar ook praktisch en kostenbesparend.

  • Verfrissend koel water

Heeft u liever alleen koud water? Dit kan met de Perfect4 Chilled kraan van Franke. Altijd beschikking over vers gezuiverd koud water. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld het maken van de lekkerste limonades. Leuk bijkomend feitje: 1 liter gekoeld en gezuiverd water is 5x goedkoper dan flessen water, goed voor het milieu én het bespaard een hoop ruimte in de koelkast.

  • Gezuiverd gezond water

Eigenlijk drinken we vaak te weinig water en dit willen we graag anders zien. Dankzij de zachte smaak van gezuiverd water kun je dit vergelijken met de smaak van bronwater. Belangrijke mineralen worden behouden en onzuiverheden worden verwijderd dus dit water is ook erg gezond.

  • Direct kokend water

Hoe fijn is het om altijd direct te beschikken over kokend water? Het water uit deze kraan heeft een temperatuur van 100°C  en is dus direct bruikbaar. Dit bespaard een hoop tijd bij het bereiden van maaltijden en het zetten van koffie of thee. Ook is het erg praktisch voor het schoonmaken van bijvoorbeeld aangekoekte vaat of het steriliseren van babyflessen en spenen. Ook wordt er niet meer water gebruikt dan nodig is.

  • Industrial colors

Deze stijlvolle industriële kleuren brengt comfort én gemak in de keuken. U heeft hierbij de keuze uit direct gekoeld, gefilterd en kokend water uit dit stoere model.

Kleuren: Koper, Zilver, Goud & Antraciet

Een Franke multiwater kraan iets voor jou? Maak een afspraak of neem contact met ons op.