Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
Open keuken appartement | Jan van Sundert

Binnenkijker open keuken in appartement

30-04-2024
Geschreven door: Amber van Overveld

Warm, persoonlijk en elegant; dat zijn de woorden die in je opkomen bij het betreden van Rebecca's nieuwe keuken. Haar appartement onderging een volledige renovatie, waarbij de keuken het pronkstuk van de woonruimte werd. De open keuken creëert een fijne plek in haar appartement en benut alle ruimte optimaal. Wij hielpen haar met het realiseren van haar droomkeuken. Benieuwd hoe Rebecca tot dit gewaagde ontwerp is gekomen? Lees dan snel verder!

Open keuken appartement

Gevoel voor stijl in de open keuken

Een gedurfde keuze; een mix van verschillende kleuren en materialen. Een soortgelijke combinatie had Rebecca gespot op Pinterest. Als eigenaresse van een kledingwinkel is Rebecca constant bezig met stijl. Ze vindt het leuk om unieke combinaties te maken; hoe leuk dat ze deze passie ook in huis kan uiten! Hoewel het spannend was hoe het zou uitpakken, is ze enorm blij met de kleurkeuzes. Haar open keuken straalt nu warmte en tijdloosheid uit.

Open keuken appartement

Een zwevend marmerlook aanrechtblad

Rebecca wilde heel graag marmerlook voor haar aanrechtblad. Echter wel een rustige variant, zonder te overdreven adering, om het tijdloos te houden. In haar vorige keuken had ze een donker aanrechtblad, en dat wilde ze graag veranderen. Ze is fan van lichte tinten, en die heeft ze doorgetrokken in haar hele appartement, inclusief de open keuken. De adviseur heeft op het laatste moment nog een leuke aanpassing gemaakt aan het ontwerp: het blad lijkt nu te zweven boven de kastjes. Dit is een heel leuk detail en geeft de keuken een ruimtelijkere uitstraling!

Open keuken appartement

De keuzes in de apparatuur

Het was al duidelijk dat er een inductiekookplaat met afzuiging moest komen, want Rebecca vond het zonder afzuigkap mooier. Op advies van haar buurvrouw en de adviseur heeft ze gekozen voor een Bora. Voor de oven is ze gegaan voor Pelgrim; niet te duur, maar wel van goede kwaliteit. Omdat ze eerder tevreden was met Pelgrim in haar vorige keuken, was dat een logische keuze. Rebecca hecht veel waarde aan de uitstraling van haar keuken en was daarom bereid om daar wat meer geld aan uit te geven. Ze heeft daarom meer zorgvuldig nagedacht over de prijzen en haar keuzes met betrekking tot de apparatuur.

Open keuken appartement

Een persoonlijke touch 

Zoals eerder genoemd, heeft Rebecca veel gevoel voor stijl en wil ze dit ook graag laten zien in haar keuken. Zo bezit ze een mooie serviescollectie die ze graag wil presenteren in de keuken. Door te kiezen voor plankjes tussen de hoge kasten, gemaakt van hetzelfde materiaal als de kasten, creëert ze hiervoor ruimte. Op deze manier geeft ze de open keuken in haar appartement een persoonlijke touch.

Open keuken appartement

Rebecca's ervaring met Jan van Sundert

Ik ben al geruime tijd bekend met Jan van Sundert en altijd tevreden geweest over het bedrijf. Hoewel ik ook bij andere bedrijven ben gaan kijken, hoopte ik stiekem toch bij Jan van Sundert te kunnen slagen. Dit omdat het lekker dichtbij is en een ontzettend fijn en persoonlijk bedrijf. Na veel inspiratie op te doen wist ik precies wat ik wilde. Bij mijn bezoek aan Jan van Sundert bleek het precies mogelijk te zijn om mijn wensen te vervullen.