Een afspraak maken
Vandaag gesloten
opzet waskom

9x opzet waskommen voor in de badkamer

18-06-2024
Geschreven door: Laura Nobel

Wil je een statement in de badkamer? Dan wordt er vaak geadviseerd om dit effect te creëren met tegels. Begrijpelijk, want met tegels is er dankzij de vele kleur- en vorm opties veel mogelijk. Echter is er nog een manier om een blikvanger in de badkamer te realiseren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met een opzet waskom. In deze blog inspireren we je met verschillende kleuren en vormen opzet waskommen.

Wat is opzet waskom?

Allereerst delen we nog vlug wat een opzet waskom is. Dit is een waskom die letterlijk op je badkamermeubel staat. Geen volledige wastafel die in het badkamermeubel verwerkt zit, maar echt een losse waskom die op het meubel geplaatst is. 

Opzet waskom

Kleurvariaties van opzet waskommen

Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan klassiek zwart en wit. Welke kleur waskom je ook in gedachten hebt voor jouw badkamer, het is mogelijk. Door voor een opvallende kleur te gaan bereik je meteen het gevoel van een statement piece in de badkamer. 

Naast kleur zijn er ook verschillende opties in optiek. Zo kan een opzet waskom een glanzende finish hebben, maar ook een matte finish. Dit zie je bijvoorbeeld bij de groene en roze waskom op de afbeeldingen. Wil je liever een hotel chique en high-end gevoel creëren? Dan zijn de glazen en de twee waskommen met een patroon een goede keuze!

Opzet waskom

Vormvariaties van opzet waskommen

Naast kleur zijn er ook veel mogelijkheden voor de vorm van opzet waskommen. Hierdoor kan een klassiek zwarte of witte waskom ook een statement in de badkamer worden. Zo is de zwarte opzet waskom hieronder met een vierkante vorm een echte blikvanger! En heb je de witte waskom op de afbeelding bovenaan gezien? Ook een opvallende verschijnen met een vorm als deze toch?  

Kortom, een opzet waskom is geschikt om de show te stelen in jouw badkamer. Of je dit nu doet met de vorm, kleur, of wellicht wel met beide. 

Opzet waskom

Opzet waskommen in het echt beoordelen

Online kan je in veel webshops losse waskommen bekijken. Geweldig ter inspiratie, maar wellicht wil je een waskom ook in het echt kunnen zien. In onze showroom hebben we meerdere waskommen staan. Los op een presentatietafel, maar natuurlijk ook in al onze badkamers. Met meer dan 100 badkamers kan je ook direct zien hoe de waskom in een complete badkamer staat.Opzet waskom