Een afspraak maken
Vandaag gesloten
JanVanSundert

5x Porcelanosa mozaïek tegels

20-02-2024
Geschreven door: Laura Nobel

Porcelanosa is een bekend merk uit Spanje dat hoogwaardige bouwmaterialen produceert. Eén van deze bouwmaterialen zijn de keramische mozaïek tegels. We zochten onze 5 favoriete mozaïek tegels van het merk Porcelanosa uit en presenteren ze hier graag aan jou. Om te inspireren, maar ook zeker om te overwegen voor jouw nieuwe badkamer, toilet of ergens anders in huis. 

Onze favorieten Porcelanosa mozaïeken:

Porcelanosa Mozaïeken

1. Porcelanosa mozaïek Dubai Bronze

Wie van warme tinten houdt, zal zijn perfecte match vinden in mozaïek tegel Dubai Bronze. De vier andere mozaïek tegels neigen namelijk alle naar koele grijs en wit tinten. 

Porcelanosa Mozaïek Dubai Bronze

2. Porcelanosa mozaïek Cubica Blanco

Strakke, rechte lijnen. Tegel Cubica Blanco bestaat niet uit hexagon vormen, maar uit allemaal kleine vierkantjes. De reflectie van licht op deze vierkantjes zorgt voor een prachtig effect op de wanden.

Porcelanosa Mozaïek Cubica Blanco

3. Porcelanosa mozaïek Dubai Silver

Diamonds are a girl's best friend, maar ook zilver doet het vaak goed! Waar Dubai Bronze een warme kleur heeft, is Dubai zilver de koelere optie. De kleur komt meer in de buurt van onze volgende tegel, Cubica Silver. Deze mozaïektegel spot je in de nis bij toilet Massiccio.

Porcelanosa Mozaïek Dubai Silver

4. Porcelanosa mozaïek Cubica Silver

Time to disco! Tegel Cubica Silver heeft stiekem wel iets weg van een discobal. Door de kleine vierkantjes met 3D-effect reflecteert de tegel licht. Dit geeft een bijzonder effect op de wanden.

Porcelanosa Mozaïek Cubica Silver

5. Porcelanosa mozaïek Dubai White

Een rustige, maar allesbehalve saaie mozaïek is Porcelanosa tegel Dubai White. Ten opzichte van de rest is Dubai White de veiligste keuze. Geen kleur, geen metallic of glimmende finish. Echter geeft het 3D-effect in de tegel nog altijd iets bijzonders.

Porcelanosa Mozaïek Dubai White

Dubai mozaïek vs. Cubica mozaïek

De wandtegels hebben veel overeenkomsten en spelen beide met de reflectie van licht, hetgeen wat ze zo bijzonder maakt. Toch zijn er ook verschillen, de meest opvallende is de vorm van het 3D-effect. 

Overeenkomsten: 

  • Eenzelfde formaat tegel van 33,3 x 100 cm
  • 3D-effect in de tegel
  • Porcelanosa mozaïek wandtegels

Verschillen: 

  • Cubica heeft vierkantjes, Dubai wordt gevormd door hexagon vormen
  • Dubai heeft één kleur optie meer dan Cubica
  • Cubica is prijstechnisch per m² voordeliger dan Dubai

Porcelanosa showroom white labelWaarom Porcelanosa mozaïek bij Jan van Sundert? 

In onze showroom in Etten-leur hebben we de volledige tegelcollectie van Porcelanosa. Je vindt hier alle mozaïeken, maar ook alle andere wand- en vloertegels van het merk. In verschillende kleuren, formaten, structuren en ook nog toegepast in onze badkamers en toiletten. Zo zie je niet enkel een losse tegel, maar ook hoe deze tot zijn recht komt in een echte woonruimte. Kortom:

  1. We zijn een officiële Porcelanosa dealer in Nederland
  2. De volledige collectie is in onze showroom aanwezig
  3. De tegels zijn ook toegepast in badkamers en toiletten

Bezoek brengen aan Jan van Sundert

Van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen staan we voor je klaar met passend advies in onze inspirerende showroom. Je bent welkom om door onze showroom heen te lopen. Wil je graag advies of wens je graag concreet te worden? We verzoeken je om een afspraak in te plannen via het afspraakformulier op onze website of telefonisch.Porcelanosa Mozaïek