Een afspraak maken
Vandaag gesloten | Koopzondag 21 april

Keuken kleuren - Welke kleur past bij jouw interieur?

Misschien heb je al een keuze gemaakt voor de indeling en stijl, maar ook de kleur van de keuken is erg belangrijk. De meeste keukens zijn zwart, wit of grijs. Dat is ook terug te zien in onze showroom. Echter zijn er ook voldoende andere mogelijkheden. Zo zien we bijvoorbeeld de laatste jaren ook veel pasteltinten terug. Bij Jan van Sundert adviseren we je graag over het maken van de juiste kleurkeuzes. Aan de hand van het ontwerp kunnen we je bijvoorbeeld al voorbeelden laten zien. 

OF BEKIJK ALLE KEUKENS >>

Zwarte keukens

Een zwarte keuken is dé trend van het moment. Bij Jan van Sundert begrijpen wij erg goed waarom. Zwart geeft een stoer effect aan een keuken, maar is ook erg toegankelijk. Dat komt omdat zwart goed te combineren is met veel andere kleuren. In onze showroom hebben we een ruim assortiment zwarte keukens opgesteld. Deze zijn hieronder te bekijken.

Witte keukens

Witte keukens zijn altijd een goede en betrouwbare keuze. Wit is neutraal en dat betekent dat in haast iedere interieurstijl een witte keuken past. Daarnaast creëer je gemakkelijk een ruimtelijk effect door de lichte kleur. Ga jij een witte keuken kopen en ben je op zoek naar inspiratie? Hieronder leggen we uit welke combinaties en materiaalsoorten goed passen bij een witte keuken. Bekijk al onze witte keukens ter inspiratie op de website of kom langs in onze showroom.

Grijze keukens

Inspiratie nodig voor een grijze keuken? Logisch, want de kleur is steeds meer in opkomst. Grijs is neutraal en geeft warmte en sfeer in keukens. Daarnaast zien we uiteenlopende grijstinten terug in keukens. Bekijk hieronder eens onze keukens en je zult merken dat licht grijs een heel andere sfeer geeft dan bijvoorbeeld donker grijs.

Gekleurde keukens

Een gekleurde keuken maakt jouw keuken uniek, opvallend en zorgt voor een vrolijk effect in heel jouw woning. Bij de keuze voor kleurrijk kies je voor opvallend of subtiel. In onze showroom staan een aantal gekleurde keukens opgesteld. Echter zijn er veel meer opties mogelijk. Daarom raden we je aan om een afspraak te maken met onze adviseurs. Aan de hand van een gratis 3D ontwerp, stellen we samen jouw gekleurde droomkeuken samen.

Nog meer inspiratie?

Kom langs onze showroom om nog meer ideeën op te doen of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Inspiratie voor jouw keuken

In onze showroom hebben we keukens in veel verschillende kleuren. We proberen een indeling te maken naarmate de populariteit van een bepaalde keukenkleur. Zo zie je vooral veel wit, zwart en grijs in onze showroom terug. Naar deze neutrale kleuren is dus ook veruit de meeste vraag. Om zo veel mogelijk te laten zien, hebben we in onze showroom ook blauwe, groene en rode keukens staan. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk. Zo hebben we een complete wand met keukenfronten in iedere denkbare kleur. 

 

Welke kleur past bij jouw interieur?

Een keuken en woonkamer worden steeds vaker op elkaar afgestemd. Dat heeft direct consequenties voor bepaalde keuzes. Is de rest van jouw verdieping erg modern ingericht? Dan zal de keuze minder gemakkelijk op een opvallend gekleurde keuken vallen. Houd rekening met bepaalde details in het interieur. Heb je bijvoorbeeld zwarte stalen deuren? De keuze valt dan vaak ook op een zwarte keuken. Dat zorgt namelijk voor eenheid en rust in huis.  

 

Laat je adviseren en inspireren over jouw perfecte keukenkleur!

Twijfel je of jouw favoriete kleur ook echt bij jouw interieur past? Of wil je weten hoe de keuken van jouw dromen er in het groen en in het blauw uit ziet? Onze adviseurs staan voor je klaar met deskundig advies en maken indien gewenst een 3D ontwerp van jouw droomkeuken.