Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 21:00 | Let op! Donderdag 20 juni koopavond ipv. vrijdag 21 juni!

Witte keukens

Witte keukens zijn altijd een goede en betrouwbare keuze. Wit is neutraal en dat betekent dat in haast iedere interieurstijl een witte keuken past. Daarnaast creëer je gemakkelijk een ruimtelijk effect door de lichte kleur. 

Let op! Al onze keukens zijn ter inspiratie en naar eigen wens samen te stellen. Zie je een keuken die niet de gewenste vorm, kleur of apparatuur heeft? Dan passen we dit zonder problemen aan. 

Sorteren op
JanVanSundert
Keuken Nicosia
Prijs vanaf
13.875,00
BEKIJK PRODUCT
Modern landelijke keuken | Jan van Sundert
Keuken Rimini
Prijs vanaf
17.235,00
BEKIJK PRODUCT
Witte moderne keuken | Jan van Sundert
Keuken Dortmund
Prijs vanaf
13.169,98
BEKIJK PRODUCT
Witte luxe keuken | Jan van Sundert
Keuken Tampere
Prijs vanaf
17.260,00
BEKIJK PRODUCT
Landelijke eilandkeuken | Jan van Sundert
Keuken Porto
Prijs vanaf
25.540,00
BEKIJK PRODUCT
Witte moderne hoekkeuken | Jan van Sundert
Keuken Leeds
Prijs vanaf
11.874,00
BEKIJK PRODUCT
Landhuis keuken wit | Jan van Sundert
Keuken Harrogate
Prijs vanaf
28.863,00
BEKIJK PRODUCT
Witte luxe keuken  | Jan van Sundert
Keuken Valencia
Prijs vanaf
21.980,00
BEKIJK PRODUCT
Witte moderne hoekkeuken | Jan van Sundert
Keuken Dublin
Prijs vanaf
10.966,00
BEKIJK PRODUCT
Witte moderne keuken met blauwe tegels | Jan van Sundert
Keuken Palermo
Prijs vanaf
10.585,00
BEKIJK PRODUCT
Schiereiland keuken luxe | Jan van Sundert
Keuken Lausanne
Prijs vanaf
24.866,00
BEKIJK PRODUCT
Luxe eilandkeuken wit | Jan van Sundert
Keuken Calais
Prijs vanaf
21.522,00
BEKIJK PRODUCT
Moderne schiereiland keuken | Jan van Sundert
Keuken Graz
Prijs vanaf
18.733,00
BEKIJK PRODUCT
Pagina

Combineer wit met andere kleuren in de keuken

Wit combineer je moeiteloos met neutrale keukenkleuren, zoals grijs en zwart. Vaak wordt de combinatie met één van deze kleuren gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een zwart aanrechtblad of een grijze afzuigkap voor wat extra afwisseling in de keuken. Wit gaat ook heel goed samen met felle, opvallende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleur mintgroen of zacht roze. Ook komen gouden effecten vaker terug. Dit komt dan bijvoorbeeld terug in de kraan of spoelbak. In keuken Tampere zie je dat deze combinatie met wit in de keuken erg goed samen gaat en voor een erg luxe effect zorgt.

Witte keuken met hout

Als je witte keukens gaat bekijken ontkom je er bijna niet aan: de witte houten keuken. Hout heeft als kenmerk dat het warmte uitstraalt en dat mixt goed met het rustige effect van wit. De mogelijkheden zijn erg uiteenlopend. Een hout(look) werkblad past namelijk perfect bij landelijk witte keuken kastjes. Heb je ook al eens gedacht aan houten fronten in de kleur wit? Dat komt vaak terug in een landelijke keuken. Een voorbeeld daarvan is keuken Harrogate. Ook in een moderne keuken past hout erg goed. Doe bijvoorbeeld inspiratie op in keuken Graz, waar wit en houtlook met elkaar gecombineerd zijn tot een prachtige luxe opstelling.

Hoogglans witte keukens

Eén van de meest populaire keuzes in een witte keuken is hoogglans afwerking. Kies voor een hoogglans witte keuken als je een echt ruimtelijk en modern karakter in de keuken wilt creëren. Hoogglans wit geeft een luxe, ruimtelijke uitstraling aan de keuken. Daarnaast ziet de ruimte er direct erg eigentijds uit. Heb je een kleine keuken? Dan is hoogglans mogelijk een goede optie. Door de weerkaatsing van licht, lijkt een ruimte optisch groter. Met weinig plek, creëer je toch een wat ruimtelijker effect in huis. Om een hoogglans keuken helemaal af te maken, kies je voor een composiet of kunststof blad. Dat mag een beetje contrasteren met de rest van de keuken. Kies ook voor greeploze lades. Daarmee zet je wat ons betreft de puntjes op de i om een strakke keuken te realiseren.

Ook andere mogelijkheden in de keuken: Mat wit

De tegenpool van de witte keuken met hoogglans afwerking is de matte keuken. Waar hoogglans juist een modern tintje aan de keuken geeft, creëer je met mat juist een warme uitstraling. En dat past natuurlijk perfect bij de rustige kleur wit. Kies je voor mat witte fronten? Dan kun je nog alle kanten op qua stijl. In een moderne ruimte zul je eerder voor greeploos kiezen bijvoorbeeld.

Witte keukens in iedere stijl

Wit is erg neutraal en past daarom in bijna alle keukenstijlen. Zoals al gezegd geeft de kleur een moderne keuken een extra ruimtelijke sfeer. Wit staat gelijk aan minimalisme en daarom komt de kleur ook heel vaak terug in luxe keukens. Daarnaast zien we natuurlijk met regelmaat een wit marmer look aanrechtblad terug in een luxe keuken.

Onze favoriet: Landelijke witte keuken

De kleur waar we wit misschien wel het meeste in terug zien is echter de landelijke keuken. Neem eens een kijkje in keuken Rimini bijvoorbeeld. Je merkt dat wit gelijk staat aan rust en sfeer.  Niet voor niets dat we deze kleur vaak terug zien in een landelijk interieur. In een klassieke landelijke keuken zal de kleur wit haast altijd de boventoon voeren. In een wat modernere setting zien we dat de kleuren uiteenlopen, maar dat er toch vaak teruggevallen wordt op wit. Ben je op zoek naar een landelijke witte keuken? Kies dan bijvoorbeeld voor rustgevende witte houten kastjes en een mooi natuursteen blad.

Meer dan 30 witte keukens ter inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor een witte keuken? Voor inspiratie kom je naar Jan van Sundert in Etten-Leur. Met in totaal meer dan 100 complete keukens verdeeld over 5.500m2 showroom, haal je gegarandeerd inspiratie op voor jouw toekomstige keuken. In totaal hebben we meer dan 30 complete witte keukens in onze showroom staan, variërend in stijl en type opstelling. Bekijk ze op onze website of kom langs en ervaar iedere keuken zelf.

Al onze keukens op maat gemaakt

Al onze keukens zijn geheel naar eigen wensen en formaat aan te passen, zodat alles precies aansluit op jouw ruimte. Ook qua apparatuur is de keuze enorm. We verkopen merken als AEG, Bosch, Siemens en Zanussi, van vaatwassers tot ovens en afzuigkappen. Ben je niet helemaal zeker van de juiste indeling voor de keuken? Of twijfel je tussen bepaalde stijlen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor passend advies. Samen met onze specialistische medewerkers ga je jouw nieuwe keuken samenstellen met een vrijblijvend 3d-ontwerp.

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK