Een afspraak maken
Vandaag gesloten | Koopzondag 21 april

Gekleurde keukens

Een gekleurde keuken maakt jouw keuken uniek, opvallend en zorgt voor een vrolijk effect in heel jouw woning. Bij de keuze voor kleurrijk kies je voor opvallend of subtiel. In onze showroom staan een aantal gekleurde keukens opgesteld. Echter zijn er veel meer opties mogelijk. Daarom raden we je aan om een afspraak te maken met onze adviseurs. Aan de hand van een gratis 3D ontwerp, stellen we samen jouw gekleurde droomkeuken samen.

Sorteren op

Opvallend of subtiel

Kleur kun je op verschillende manieren toepassen in jouw keuken. Kies je bijvoorbeeld voor kleurrijke fronten, dan valt dat logischerwijs erg op. Het is momenteel een trend dat keuken en woonruimte steeds meer een geheel worden. In dat geval zijn groene of gele wanden een gewaagde keuze. We zien daarom ook vaak dat er subtiel gebruik wordt gemaakt van kleurrijke elementen. Wandtegels in jouw keuken doen namelijk ook veel met de uitstraling, maar zijn minder overheersend.

Blauwe keukens

Met een blauwe keuken kun je diverse kanten op. Twee stijlen lenen zich perfect voor een blauwe keuken, namelijk landelijk en modern. Wil je een zachte kleur blauw? Door de natuurlijke uitstraling past deze lichte tint perfect bij een landelijk interieur. Liever een moderne keuken? Momenteel is een mat blauwe keuken erg populair. Kies hier bijvoorbeeld voor mooie greeploze lades en een wit blad, zoals in keuken Keulen.

Groene keukens

Een groene keuken geeft jouw interieur een unieke en warme sfeer. Groen vergelijk je makkelijk met natuurlijk. Het zal daarom niet verbazen dat deze kleur vaak gekozen wordt in een landelijk interieur. Met een lichtgroene keuken creëer je ruimte in een donkere ruimte, zoals in de klassiek landelijke keuken Galway. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met groen? Maak een afspraak met één van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Combinaties zijn oneindig

Om gekleurde keukens iets neutraler te maken wordt er vaak gebruik gemaakt van kleuren als zwart, wit, bruin of grijs. Zo zien we bijvoorbeeld lichtblauwe en rode keukenfronten in combinatie met een zwart keukenblad of zwarte apparatuur. Donkerblauw gaat weer goed samen met wit. In deze combinatie zien wel zelfs gouden details terugkomen voor een schitterend effect. Zachte groene tinten mengen weer prachtig met hout om een natuurlijke sfeer na te bootsen.

In welke stijl zijn gekleurde keukens mogelijk?

Niet bij iedere stijl past een gekleurde keuken. In de meeste gevallen zien we gekleurde keukens terug in het landelijke design. Ook in moderne keukens zien we regelmatig opvallende kleuren terug. Kleurrijk en industrieel zijn echter moeilijk te combineren, omdat hier de keuze haast altijd valt op donkere, grauwe kleuren. Kleurrijk geeft al snel een druk effect op de keuken. Daarom zien we opvallende kleurkeuzes ook amper terug in designkeukens.

Gekleurde keukens op maat bij Jan van Sundert

In onze showroom in Etten-Leur vind je veel gekleurde keukenvoorbeelden, variërend in stijl, formaat en opstelling. Al onze keukens zijn geheel naar eigen wensen en formaat aan te passen, zodat alles precies aansluit op jouw ruimte. Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis 3D-ontwerp of bekijk onze inspiratiepagina.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK