Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30 | 9 juni Koopzondag
Badkamer groen marmer | Jan van Sundert

Binnenkijker badkamer met groen marmer

30-04-2024
Geschreven door: Amber van Overveld

Groene marmeren tegels, koperen kranen en een opvallend badkamermeubel vormen samen een gedurfde badkamer die prachtig is geworden. Niet alleen in Rebecca's nieuwe keuken zien we haar gevoel voor stijl terug, ook de nieuwe badkamer sluit hier perfect bij aan. Het idee om haar appartement net even anders te stylen, ergens tussen gedurfd en tijdloos in, is volledig geslaagd. Ontdek in deze binnenkijker Rebecca's zoektocht naar haar badkamer met groen marmer.

badkamer groen marmer

Groen marmer in de badkamer

Een reliëf tegel met gouden details was aanvankelijk het idee van Rebecca. Maar toen ze deze groen marmerlook tegel in de showroom zag, was ze meteen verkocht. Deze opvallende tegel maakt meteen een statement in de badkamer. En dat is precies wat Rebecca wil bereiken in haar badkamer; uniek maar toch stijlvol. Doordat smaragdgroen een natuurlijke kleur is, maakt het Rebecca niet bang dat ze snel op de groene marmeren tegel uitgekeken zal raken. De beige tegel is erbij gekozen om het geheel warmer en rustiger te maken. Ze vond het niet mooi om verder de hele badkamer in de beige tegel te hebben, dus besloten we om slechts de helft te betegelen. Dit zorgt voor wat contrast en een mooie mix van kleuren en materialen.

badkamer groen marmer

Groen marmer en koperen kranen

Nadat de keuze was gemaakt om de groene marmeren tegel te gebruiken, was het meteen duidelijk dat er ook koperen kranen zouden komen. De ader die door de marmertegel loopt heeft ook een koperen kleur en dit geeft een perfecte match. De combinatie van het groen marmer en koper zorgt voor een warme badkamer. Rebecca vertelt ons dat veel vrienden de badkamer als ‘hotel chique’ omschrijven, en dat snappen wij!

badkamer groen marmer

De perfecte combinatie

Er hebben verschillende mensen binnen Jan van Sundert mij geholpen om de perfecte combinatie te maken. De hulp is zo prettig en vriendelijk op welke afdeling je ook komt; van receptie tot adviseurs en directie. Ik heb me overal op mijn gemak gevoeld en kreeg de ruimte om rustig na te denken, mijn mening te geven en zo heb ik uiteindelijk de juiste keuzes gemaakt.

badkamer groen marmer

Één stijl in het hele appartement

Leuk detail: zowel de wandplanken als de badplank zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als het badmeubel. De bruine kleur van het badmeubel past perfect bij de groene marmerlook tegel en de koperen kranen. Je ziet hier goed de stijl van de keuken in terugkomen, want ook daar is gekozen voor hetzelfde materiaal in wandplanken en kasten. Dit laat zien dat Rebecca serieus heeft nagedacht over de consistentie van haar stijl door het gehele appartement.

badkamer groen marmer

Het ontwerp door Jan van Sundert

Het liefst wilde Rebecca een douche én bad in haar nieuwe badkamer. Wel was het de vraag of het beide zou passen. Door een goed ontwerp is er zowel een ruime inloopdouche als vrijstaand bad in de badkamer kunnen realiseren. Hierboven zie je het eerste ontwerp wat gemaakt is voor Rebecca, vanuit hier zijn er kleine aanpassingen gemaakt tot het uiteindelijke badkamerontwerp.

Ben jij benieuwd met welk ontwerp wij jou kunnen verrassen? Je kunt bij onze adviseurs gratis een 3D-ontwerp van jouw droombadkamer of keuken laten maken! Plan hier vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs!