Een afspraak maken
Vandaag gesloten
JanVanSundert

Binnenkijken bij Edwin en Marjolijn

24-04-2024
Geschreven door: Jan van Sundert

Modern en sfeervol zijn de effecten waar je aan denkt als je het interieur van Edwin en Marjolijn bekijkt. Hun nieuwbouwwoning straalt een hotelchique effect uit. Via het Instagramaccount @innoved_create_to_inspire delen ze met enige regelmaat mooie en inspirerende foto’s van hun prachtige inrichting. In hun zoektocht naar hun droomkeuken en badkamers kwamen ze uit bij Jan van Sundert. “De grote inspirerende showroom en het prettige gesprek met de adviseur gaven de doorslag.” Laat je in dit blog inspireren door het prachtige hotelchique interieur van Edwin en Marjolijn.

De keuken als middelpunt van de woning

Bij aankomst is er nog een rondje door de showroom gedaan, maar eigenlijk wisten ze al heel goed wat ze wilden. Voor zijn werk is Edwin betrokken bij woningprojecten, waaronder nieuwbouwprojecten en de realisatie van hotels. Tijdens zijn werk doet hij erg veel inspiratie op. Zo kwam hij bijvoorbeeld eens een keuken met twee eilanden tegen. “Op het moment dat we ooit eens een nieuwe keuken wilden, moest deze twee eilanden hebben.” En zo geschiedde. Bij Jan van Sundert vinden Edwin en Marjolein veel inspiratie voor hun kookeiland

Een echte woonkeuken

Eén van de belangrijkste eigenschappen voor de keuken moest zijn dat het een echte woonkeuken zou worden. Het ene eiland heeft daarom een verlengd blad waar 4 personen aan kunnen eten en borrelen. Eén eiland wordt gebruikt om op te koken, het ander als spoeleiland. De keuken wordt afgemaakt met een hoge kastenwand. Daartussen is een aanrechtblad waar eventueel het eten voorbereid kan worden met daaronder een wijnklimaatkoelkast. Als je binnen komt, loop je recht op de klimaatkoelkast af die tussen de twee eilanden zit en dat geeft een “prachtig effect”, geeft Marjolijn aan.

Luxe apparatuurkeuze

Daarnaast is de keuken voorzien van moderne inbouwapparatuur. “Het is een moderne luxe keuken, dus het lijnenspel vinden we daarin erg belangrijk”. Daarom is er gekozen voor een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Daarnaast is er gekozen voor een inbouwkoffieautomaat en een multifunctionele oven met stoomfunctie. “Daar twijfelden we over tijdens het gesprek. De adviseur gaf aan dat we de mogelijkheid hadden deze om te ruilen als het niet beviel. Achteraf bleek het een hele goede keuze en nu willen we niet meer terug”.

Hotelchique in de badkamer

Zoals je misschien al hebt gelezen in onze badkamertrends 2022 is hotelchique erg populair. Dit effect creëer je bijvoorbeeld door de slaapkamer en badkamer in dezelfde ruimte te plaatsen. In de woning is er plek voor twee badkamerruimtes. Dat maakte het dus een iets grotere uitdaging. Met behulp van wat inspiratie duurde het echter niet lang voor ook deze keuzes zijn gemaakt: “In de showroom zagen we een badkamer die we beiden erg mooi vonden. Hier hebben we een eigen tintje aan gegeven”.

Tegelkeuzes in de badkamers

Er is gekozen voor afwisseling in de twee badkamers. Dit komt bijvoorbeeld terug in de keuze voor de tegels: “De ene badkamer is betegeld met antracietkleurige tegels, de andere met lichtgrijze”. In beide ruimtes komen gouden accenten terug. Zo is er gekozen voor een rond bad dat betegeld is met gouden vtwonen tegels. Dit komt ook terug in de nis van de doucheruimte. “We houden niet van de standaard dingen, maar een warme sfeer is wel belangrijk”.

Unieke toiletruimte

Naast de twee badkamers hebben Marjolijn en Edwin ook hun toiletruimte samengesteld bij Jan van Sundert. Tijdens hun bezoek aan de showroom wekte badkamer Arezzo hun interesse: “De zwarte wandtegels in visgraatmotief vonden we beiden erg mooi”. Om de toiletruimte ook helemaal hotelchique te maken is er gekozen voor marmerlook tegels op de achterwand.

Gewenste service en deskundigheid

Edwin en Marjolijn wisten vooraf erg goed wat ze wilden in hun nieuwbouwwoning. Toch kan deskundig advies erg goed van pas komen: “In de badkamerruimtes zitten schuine kanten. We wilden graag advies over hoe we de ruimte optimaal konden inrichten”. Ook tijdens de adviesgesprekken voor hun keuken, bleek het advies van de adviseur goed van pas te komen. In een matzwarte keuken zijn vingerafdrukken een grote ergernis. Met behulp van de adviseur is er gekozen voor de beste oplossing om fronten te kiezen met anti fingerprint coating. “Het prettige van Jan van Sundert is dat er met de klant wordt meegedacht.”

Hotelchique keukens en badkamers bij Jan van Sundert

De kracht van een hotel chique interieur komt door de combinatie van luxe en sfeer. Vaak komen er ook gedurfde elementen aan te pas. Het mag allemaal wat uitbundiger en out of the box. Onze keuken- en badkameradviseurs zijn daarom erg enthousiast als ze dit soort ontwerpen mogen maken. Ben je zelf geïnspireerd door dit prachtige interieur? We helpen je graag met het samenstellen van jouw nieuwe keuken of badkamer. Maak een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs voor inspiratie.