Een afspraak maken
Vandaag gesloten | Koopzondag 21 april

Keuken inspiratie - Wat is jouw keukenstijl?

Inspiratie nodig voor de juiste stijl van jouw nieuwe keuken? Eén van de eerste selecties die je maakt als je op zoek bent naar een keuken is kiezen voor een keukenstijl die bij jou en je interieur past. Een keuken is een belangrijk onderdeel van jouw interieur. Het is dus prettig dat je kiest voor de stijl die bij de rest van de verdieping past. In onze showroom hebben we in iedere denkbare stijl keukens staan. Wist je ook al dat je meerdere stijlen kunt combineren? Haal inspiratie op voor jouw favoriete keukenstijl.  

OF BEKIJK ALLE KEUKENS >>

Moderne keukens

Deze stijl keuken kenmerkt zich door de strakke vormen, het stijlvolle design en de rustige kleuren. Een moderne keuken past in de meeste type woningen, omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Zo zien we in de materiaalkeuze veel uiteenlopende keuzes terug. Bovendien leent een moderne keuken zich perfect om te combineren met andere stijlen.

Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn één van de meest verkochte keukens in onze showroom. En dat is niet zonder reden, want landelijk zorgt voor een warme en knusse uitstraling aan het hele interieur. Keukens in de landelijke stijl staan bekend om het gebruik van natuurlijke materialen en rustige kleuren. Kies je voor landelijk? Dan zul je snel merken dat we deze onderscheiden in klassiek en modern. Bekijk hier alle opstellingen voor inspiratie over landelijke keukens.

Industriële keukens

Een industriële keuken is de laatste jaren erg in opkomst. De stijl wordt gebruikt om een stoer, maar warm effect te creëren in het gehele huis, dus ook in keukens. Een industriële keuken is geïnspireerd door fabrieksruimtes uit de 20e eeuw. Kenmerkend voor deze ruimtes zijn natuurlijk het gebruik van steen en ruwe materialen. Door dit na te bootsen en te combineren in de keuken, krijgen keukens een stoer karakter.

Luxe keukens

Luxe keukens geven jouw interieur een erg exclusieve uitstraling. De luxe keuken wordt gekenmerkt door het strakke en minimalistische design en de hoogwaardige afwerking. Deze stijl sluit perfect aan op huizen met een modern interieur en worden meestal geplaatst in een grotere ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk op deze pagina al onze keukens met een luxe uitstraling.

Houten keukens

Het gebruik van hout zorgt voor een warme uitstraling in de keuken. Het is dan ook niet zo gek dat veel mensen kiezen voor een houten keuken. Houten keukens zijn veelzijdig. Je kunt er namelijk heerlijk op los combineren. Bij Jan van Sundert hebben we een ruim assortiment aan houten keukens. Met zo’n twintig opstellingen in onze showroom doe jij gegarandeerd inspiratie op voor jouw nieuwe keuken.

Showroomkeukens

Een showroomkeuken heeft veel voordelen. Bij Jan van Sundert doen we ons best om een ruim en divers aanbod aan inspiratie in de showroom te laten zien. Het komt daarom met regelmaat voor dat een keuken tegen een zachte prijs weg mag. In dit overzicht staan alle showroomkeukens die we met korting aanbieden.

Nog meer inspiratie?

Kom langs onze showroom om nog meer ideeën op te doen of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Inspiratie voor alle keukenstijlen

Heb je al een voorkeur voor een keukenstijl? Bij ons doe je inspiratie op voor iedere keukenstijl. De stijlen hierboven zijn de meest populaire keukens. Onder deze keukenstijlen vind je meerdere aftakkingen. Zo kun je in een landelijke keuken kiezen voor klassiek- of modern landelijk. In een moderne keuken zie je juist termen als hoogglans of greeploos voorbij komen. Bekijk onze verschillende stijlen en kom er achter wat je precies in een keuken zoekt. 

 

Hoe kies je de juiste keukenstijl?

Om de juiste keuze te maken voor de stijl van jouw keuken, raden we aan om rekening te houden met de rest van jouw interieur. Een moderne woonruimte is gebaat bij rust en eenheid. Die creëer je door alles op elkaar af te stemmen. Heb je een warm en knus interieur, kies dan ook voor een landelijke keuken. Heb je een visgraatvloer? Dan zal een moderne of luxe keuken beter passen. Gaat jouw voorkeur dan alsnog naar een landelijke keuken? Landelijk en modern zijn erg goed te combineren. 

 

Combineer diverse stijlen

We plaatsen onze keukens graag in een bepaalde stijl. Dat maakt het kiezen voor jouw droomkeuken nét iets makkelijker. Er zijn zo veel mogelijkheden, dat je soms het overzicht kwijt raakt. Naast de juiste stijl moet je namelijk ook rekening houden met de perfecte kleur en de opstelling van jouw keuken. Op het moment dat je precies weet welke stijl keuken je zoekt, kun je buiten deze ‘hokjes’ gaan denken. We moedigen iedereen aan om er op los te combineren en de leukste en meest unieke combinaties te maken. In onze showroom zal je merken dat er ook vaak stijlen gecombineerd worden.

 

Alle keukenstijlen bij Jan van Sundert

Moeite met het kiezen van de juiste keukenstijl? Bij Jan van Sundert doe je inspiratie op voor jouw toekomstige keuken. Met meer dan 100 complete keukens in onze showroom is iedere keukenstijl vertegenwoordigd. Kom langs in onze 5.500m² grootte showroom en kom er achter wat jouw droomkeuken is. Je kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken met onze adviseurs. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.