Een afspraak maken
Vandaag geopend 09:30 - 17:30

Moderne keukens

Deze stijl keuken kenmerkt zich door de strakke vormen, het stijlvolle design en de rustige kleuren. Een moderne keuken past in de meeste type woningen, omdat er ontzettend veel mogelijkheden zijn.

Let op! Al onze keukens zijn ter inspiratie en naar eigen wens samen te stellen. Zie je een keuken die niet de gewenste vorm, kleur of apparatuur heeft? Dan passen we dit zonder problemen aan. 

Sorteren op
Pagina

Combineer in materiaalkeuze

De moderne keuken is enorm populair. Dat komt door de tijdloze uitstraling, maar ook omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan een keuken met een houten front en een betonlook werkblad. Of een hoogglans witte keuken met zwart composiet aanrechtblad. De moderne keuken leent zich perfect om verschillende kleuren en materialen met elkaar te combineren.

Ga voor strakke lijnen

Als één ding belangrijk is in een moderne keuken, is het wel het lijnenspel. Niet voor niets wordt dit type keuken ook wel een greeploze keuken of een strakke keuken genoemd. Een opvallend detail aan de moderne keuken is namelijk dat de keukenkastjes geen handvaten hebben. Hoe strakker, hoe beter. We zien daarom ook bijna geen rondingen terug in het design.

Moderne keuken met eiland

De toevoeging van een kookeiland aan een moderne keuken maakt jouw ruimte tot een mooi strak geheel. Er is veel mogelijk met een modern eiland, zolang het maar strak blijft. Op een kookeiland zien we dus al snel een inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuiging. Een eiland met zitgedeelte is ook erg populair in een moderne keuken. Heb je wat minder ruimte, maar wil je toch graag een eiland? Vaak biedt een schiereiland een mooie oplossing.

Hoogglans in de keuken

Ooit overwogen om hoogglans keukenkastjes te kiezen in een nieuwe keuken? Door de gladde uitstraling creëer je nog gemakkelijk een strak effect. Vaak zien we bij hoogglans een neutrale kleur terug, zoals wit of taupe. Door de weerspiegeling van het licht lijkt jouw keukenruimte een stuk groter.

Moderne inbouwapparatuur

Ook typerend voor de moderne keuken is de inductiekookplaat. Daarin zien we tegenwoordig steeds vaker een geïntegreerde afzuiging terug om het lijnenspel nog strakker te maken. Inbouwapparatuur past ook perfect in een moderne keuken. Daarin zien we vaak de keuze voor een (stoom)oven terug, maar ook inbouw koffiemachines. Daarnaast zien we vaak een kokendwaterkraan terug die qua kleur past bij de spoelbak.

Moderne keukenopstellingen bij Jan van Sundert

In onze showroom in Etten-Leur vind je meerdere moderne keukenvoorbeelden, variërend in kleur, formaat en opstelling. Daarnaast combineren we meerdere stijlen om je een zo goed mogelijk beeld te geven van alle mogelijkheden. Al onze keukens zijn geheel naar eigen wensen en formaat aan te passen. Zo kun je één van onze hoekkeuken gemakkelijk aan laten passen naar een keuken met een eiland. Nog niet helemaal zeker of een moderne keuken wel past? Maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis 3D-ontwerp of kom langs in onze showroom.

 

Veelgestelde vragen

AFSPRAAK MAKEN MET EEN ADVISEUR?

  • Kom langs voor inspiratie en maak een afspraak bij onze receptie.
  • Bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden.
  • MAAK ONLINE EEN AFSPRAAK